Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kami official complete works

Information
Type: Complete Works
Volumes: 1
Page: 288
Status: Finished
Published: 2006
Genres: Design
Authors: ?

Pai sa o luam pe scurt, mai intai cititi articolul va uitati la cele doua imagini , si daca va place, mai jos va pun butonul de downloadare !

Okami Complete Works este o dedicatie de la Clover Studio PS2 care a lovit pe piata japoneza, in septembrie 2006. Aceasta a fost vandut aproape imediat si a devenit un fel de Graal de import pentru colectionarii americani.

Cartea are 288 pagini si continutul sau cuprinde o multitudini de culoari care constau aproape in intregime din uimitoarea era contemporana. Ilustratiile traditionale japoneze si de arta, inclusiv caractere, monstri, spirite care se afla in jocul Okami, gasindu-se in aceasta carte.
Cartea nu este un ghid de strategie. Aceasta este o colectie de arta autentica introducand arta superba creativa care a dat nastere in crearea jocului revolutionar Okami.
Ca rezultat, aceasta carte minunata este ideal nu numai pentru fanii acelui joc, ci si pentru oricine care apreciaza arta contemporana japoneza.

Toate comentariile artistului sant in japoneza fiindca nu am gasit in engleza. Comentariile se refera chestii mitologice fiind ilustrate si explicate.Dar fiindca cartea costa ! m-am gandit sa o caut pe net si sa o postez aici . Sper sa fiti multumiti de compasiunea culorilor. Si daca doriti sa va exprimati in legatura cu aceasta colectie, va rog cu toata caldura sa comentati.

Download : RapidShare


Okami_Official_Illustration_Collection.part1
Okami_Official_Illustration_Collection.part2
Okami_Official_Illustration_Collection.part3
Okami_Official_Illustration_Collection.part4
Okami_Official_Illustration_Collection.part5
Okami_Official_Illustration_Collection.part6
Okami_Official_Illustration_Collection.part7

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri