Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

AX: A Collection of Alternative Manga

Information
Type: Manga
Volumes: Unknown
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: Jul 15, 2010 to ?
Genres: Comedy, Dementia, Drama, Slice of Life, Psychological, Seinen
Authors: Tatsumi, Yoshihiro (Story & Art), Hanawa, Kazuichi (Story & Art), Hanakuma, Yusaku (Story & Art), Sakabashira, Imiri (Story & Art), Kondoh, Akino (Story & Art), Yamamoto, Takato (Story & Art)
Serialization: AX

Exista cateva lucruri care nu le pot intelege, oricat de mult as incerca: cele mai multe alternative de benzi desenate ar fi un exemplu bun. Poate din cauza ca fiecare autor doreste sa fie remarcat prin diferente fata de ceilalti.

Astfel, revizuind "AX: manga alternativ" pare a fi un pic pentru mine o provocare. Imi place arta, care este alternativa si de obicei curata. Nu-mi plac povestiile care este urmat de ceea ce se va intampla.
AX este o colectie sau/si o manga cu o multime de povestiri scurte. Revista in sine a crescut din cenusa revistei Garo, o revista care publica povesti scurte timp de 12 ani. Este plin de povestile de la somitatilor mangaka ca Tatsumi Yatsuhiro, Imiri Sakabashiri, Takato Yamamoto si haideti sa recunoastem, o tona de alti artisti majoritatea dintre noi nu au auzit vreodata. Exista o multitudine de stiluri de arta, modalitati de povestiri si niveluri absurditate.

In aceasta manga de 400 de pagini veti gasi revista underground, 33 de povesti scurte de la artisiti ne mai auziti (Shinya Komatsu, Takao Kawasaki, Toranosuke Shimada) si care au aparut in volume proprii sau in alte antologii subterane din trecut (Kazuichi Hanawa, Takashi Nemoto, legendarul Yoshihiro Tatsumi).

Asa ca miau miau... nu prea am ce sa mai zic

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri