Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Manga Studio

Information
Type: Software
Published: 2001
Authors: Celsys

Cred ca majoritatea dintre voi (artisti manga) nu stiu de acest program.

Mmanga Studio (cunoscut in Japonia ca ComicStudio) este o aplicatie software pentru Mac OS X si Windows Microsoft in care utilizatorul il foloseste pentru crearea digitala a benzilor desenate (manga). Acesta a fost dezvoltat incepand cu anul 2001 de catre Celsys, o companie japoneza de software pentru grafica. Acesta a fost initial distribuita in Occident; incepand cu anul 2007, este distribuit de Smith Graphics Micro.

Exista doua versiuni ale programului: full-featured Studio EX Manga, destinat pentru artistii profesionisti si Manga Debut Studio, cu o caracteristica mai mica pentru amatori si utilizatorilor putin profesionali.
Manga Studio ofera artistilor cel mai bun mod de a crea benzi desenate sau manga digitalizate de la inceput pana la sfarsit! Imaginati-va, desenarea si publicarea acestui manga folosind acest instrument accesibil si destul de puternic as putea spune.

Exista mai multe caracteristici specifice la arta manga. Puteti picta cu multe built-in de umbrite si modele de textura, numit sunete, specifice stilului manga. Panoul egale si celalte panel-uri permite artistului impartirea paginei in stilul comic folosind doar mouse-ul. O alta caracteristica este Lines Effect - viteza si focalizarea liniiei pentru accentul povestii si expresiile caracterelor.

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri