Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

ComicPo!


Information
Type: Software
Published: 2009-2010
Authors: ComiPo LLP

System Requirements

PCs manufactured 2006 and later
OS : English Windows XP(SP3) / Vista / 7(32bit/64bit)
CPU : Pentium 4 2.0GHz or more
Installed memory : 1GB or more
HDD space : 1GB or more
Display : 1024 x 768 or more
Graphic Card : DirectX 9.0c compatible. (VRAM 128MB or more, Pixel Shader 2.0 or more)

Daca data trecuta v-am informat despre manga studio, azi, va dau o alta informatie despre un nou program de facut manga. Mult mai usor de folosit.

Dezvoltat in Japonia de catre ComiPo LLP, ComiPo! este o aplicatie revolutionara noua de software care permite oricui sa faca benzi desenate de inalta calitate si manga / manga strip. Utilizatorii pot crea cu usurinta propria lor poveste unica si situatii pur si simplu (fara sa aibe cunostinta in arta) prin alegerea unul dintre personajele 3D, incluse in ComiPo! De asemenea, programul ofera peste 100 de scheme unice reprezintative si expresii faciale, impreuna cu multe imagini de fundal, articole, efecte sonore,... tot ce este necesar pentru a face un comic vizual impresionant si cu aspect profesional.

Interfata este extrem de simpla. In primul rand va decideti ramele, iar apoi locul de caractere pe fiecare cadru prin drag and drop. Miscarea mouse-ului pentru schimbarea unghiurilor de caracter. Apoi, tot ce trebuie este sa lovesti cu pumnul si sa te stresezi pentru scenariul tau. Aveti posibilitatea sa alegeti dumneavoastra tunsoarea perosnajului, culoare, haine si expresiile faciale, facand click pe esantioane din meniul vertical. ComiPo! are date vaste pentru imagini de fundal incorporata, precum si fotografii. Expresii caligrafice, tipografice inclusiv scrierile japonez "manpu stil" sant, de asemenea, disponibile printr-un simplu click pe meniu.


Toate probele de caractere sant de 3 dimensiuni, ceea ce inseamna ca puteti controla pur si simplu unghiurile si zoom in / out. In cazul in care vi-se pare destul de greu acest lucru, alege pur si simplu pune "pune-baza de date".
ComiPo! are o mare varietate de peisaje. Dar daca doriti sa utilizati alte fotografii pentru peisaje, CompiPo! le va manipula in benzi desenate in stil ilustrativ.Alegeti tipul de word-balloon pe care doriti de drag and drop. ComiPo! are o mare varietate de forme word-balloon. Dupa ce ati ales tipul dorit, va trebui doar sa editati marimea si directia balonului. Asigurati-va propriul scenariu cu scrierile caligrafice stiluri... Marcile "Manpu" sant sudoarele, lacrimi, furie si expresii pentru manga japoneza. Acestea sant, de asemenea, disponibile in program.


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri