Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Zidul Manga (The wall of manga)Principalul obiectiv de colectiei a Muzeului Manga este o zona de aproximativ 50.000 de publicatii din anii 1970 si pana in prezent, fiind aranjate intr-un sistem-biblioteca cu acces deschis care se intinde pe 200 de metri de-a lungul cladirii. El fiind numit "Zidul Manga".

O mare parte din manga-uri de pe "Zidul Manga" a fost primit ca o donatie din partea de inchiriere a librarie Okubo Negishi Booksi, care a avut o afaracere de aproximativ 20 ani pana in anul 2005. Deci oricine poate lua o carte de pe rafturi pentru a citi asa incat va incepe sa se gandeasca la ceea ce va dori sa citeasca mai intai!Manga Expo
Locul unde puteti citi manga din intreaga lume!

Scopul lor este de a oferi o experienta interesanta pentru 10% din vizitatorii care vin la muzeu din strainatate, prin urmare, cuvantul "international" in numele muzeului va oferi o diversitate mare de manga-uri straine. In acest scop, s-au facut cercetari si colectari de date cu privire la receptia manga-urilor de peste mari, precum si traducerea semnelor si brosuri in diferite limbi.

O parte a "Zidului Manga", a fost recomandat pentru vizitatorii straini care pot folosi in mod liber si citi e-manga-uri de pe ecranele oferite de muzeu, zona fiind numita "Expo Manga." Aici, vizitatorii pot citi benzi desenate din alte tari, precum si manga-uri japoneze, care au trecut granitele si au fost traduse in alte limbi, cu peste 5000 de volume in total si mai ales peste 500 de benzi desenate straine.

Recent, manga japoneza se citeste pe scara larga de peste mari devenind astfel "manga" un cuvant familiar in jurul valorii sale. De asemenea, exista moduri de exprimare in alte tari, care au fost dezvoltate in mod diferit decat cele din Japonia. Aceste diferente reflecta fiecarei tari si cultura regiunii, precum si prin citirea de benzi desenate manga, s-ar putea invata ceva surprinzator si nou despre o cultura straina.
Manga japoneza tradusa in alte limbi: Benzi desenate din intreaga lume:
Engleza 1000
Germana 150
Frenceza 140
Spaniola si Catalana 140
Portugheza 200
Italiana 260
Alte limbi Europene 50
Thai 490
Vietnameza 210
Chineza (traditional) 1340
Chineza (simpla) 300
Malaysiana 40
Indoneziana 90
Koreana 670

America de Nord 70
Benzi desenate din(Franta, Belgia, Switzerland) 50
Spania 20
Korea de Sud 30
China 60
Hong Kong 40
Taiwan 40
Thailanda 60
Germania 50
The MM navigation shelf for the confused


Acesta zona ofera un raft special pe care se folosi pentru a pune publicatiile despre o anumita tema, in care nu a fost actualizata. Este un raft de navigare MM pentru vizitatorii care au nevoie de ceva ajutor in gasirea valorii de cultura manga.Exista peste 300000 de exploatatii de la muzeu... Poate ca nu aveti nici o idee de unde sa incep. In cazul in care santeti pe acolo, atunci consultati acest raft de la primul etaj, in atrium.


Tema de rafturi se schimba in mod regulat si puteti citi despre actualizarile de pe blog-ul oferit de muzeu.

Norakuro: Manga from Before and After World War II

Desigur daca santeti norocosi si treci pe acolo o sa aflato ca exista si un spatiu special in sala atrium pentru manga de pre- si post-razboi epocii, pe care le puteti citi in mod liber.

Acesta contine manga-urile populare "norakuro" si altele din perioada timpurie Showa.Norakuro este o serie manga japoneza creat de Suihō Tagawa. Protagonistii titular, Norakuro sau Norakuro- Kun, este un caine negru si alb. Numele Norakuro este o abreviere de norainu (caine fara stapan) si Kurokichi (negru norocos).
In povestea originala, personajul central Norakuro a fost un soldat care serveste intr-o armata de caini numita "Brigada feroce".
How to Search for Manga on the Wall of Manga

Cartile de pe Zidul Manga au fost impartite in shonen manga de la etajul 1, shojo manga de la etajul 2 si seinen de la etajul 3. Acestea sant in continuare clasificate in ordine alfabetica dupa numele autorului in conformitate cu silabar japonez. Dar daca santeti in cautarea unei anumite carti nu ezitati sa utilizati bazele de date ale biblioteci, fiind oferite pe panourile digitale.
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri