Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Armored Core A NEW ORDER of “NEXT”


Information
Type: Magazine (ArtBook)
Volumes: 1
Pages: 240 pages
Status: Finished
Published: Oct 02, 2010
Genres: Mecha
Product Measures: 26.5cm x 19cm x 1.5cm
Serialization: Enter Brain

Cred ca majoritatea din voi au auzit si stiu ce este Armored Core. Dar ca sa nu ma dau cine stie ce, Armored Core este seria de jocuri video bazate pe software a diferitelor platforme de jocuri cu roboti.

Asa ca am avut sansa sa ating cu degetul o asemanea revista "Armored Core A NEW ORDER of “NEXT”" si pot spune ca e TARE !

Aceasta colectie de lucrari de la "Armored Core 4" si "Armored Core: For Answer" vine in prima parte a cartii cu un companion vizual pentru joc.

Veti vedea prezentat numai mechas si organizarea lor. Cele mechas au toate partile lor separate pentru o analiza individuala.

A doua jumatate a cartii are schite de design. Ei arata ca cele de tip ingineresc de proiectare, foarte complicate. Comentariul, se concentreaza pe concepte de design. Exista modele la tot drumul de la cap la picioare, inclusiv unitatea de brat, care mai prezinta si o arma. Exista o multime de piese diferite pentru a le vedea.

Daca exista fanii Armored Core sau fani mecha sant sigur ca doresc o astfel de revista. Artisti care sant in cautarea inspiratiei lor mechas ar trebui sa aiba o astfel de revista, de asemenea, aceasta carte e utila.

0 comments:

Aboneaza-te la Miauti Grup

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri