Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Miauti MagazineMiau miau... mangavoratorilor ! Daca va aduceti aminte in iunie am finalizat proiectul Miauti Magazine, o revista care ofera informati, stiri, cultura din lumea otaku, sau mai bine spus din zona anime-manga, chiar pe telefonul sau tableta pe care o detin majoritatea. Motivul care trebuie sa alegeti aceasta revista ar fi faptul ca Miauti Magazine permite otacilor sa vada totul intr-un singur loc si acela fiind pe telefonul vostru sau tableta. Prin reunirea informatiilor din lume si momentele importante ale vietii voastre, puteti ramane la curent cu lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine.

Miauti Magazine va utiliza platforma Flipboard, care este prima revista de socializare din lume cu aplicatie software pentru Android si iOS.

Deci, pe scurt Miauti Magazine a inceput sa colecteze continutul social media si alte site-uri manga-anime si o prezinta in format de revista permitand utilizatorilor sa "rasfoiasca" prin intermediul lor, feed-uri social-networking si de feed-uri de la site-uri care s-au parteneriat cu Miauti, si nu numai.

Get the App
Now available for iPad, iPhone, Android, Kindle Fire & NOOK.0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri