Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Boy's Empire


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 16
Status: Finished
Published: Apr 29, 2004 to Dec 31, 2007
Genres: Hentai, Romance, Harem
Authors: Gotoh, Juan (Story & Art)
Serialization: None

Ei bine, aceasta este mult mai mult decat un simplu h-manga. Daca stau si ma gandesc, imi aduc aminte ca aceasta manga perversa am citit-o cand aveam 13 ani, de pe site-ul ezmanga. Da stiu ca-s pervers dar ce pot sa spun... "Perversi se cunosc intre ei".
"Shounen Teikoku" vine cu multe personaje care vin se duc inainte si inapoi, si desigur are un final, fata de alte h-manga-uri. In ceea ce priveste povestea si "turnarea" ei, pot spune ca e un lucru foarte satisfacatoar... si cam rar ajungem la dezvoltarea caracterului si progresul povestii in aceste titluri.
Un minus ar fi capitolele care sant destul de scurte, ceea ce le face sa aibe un ritm rapid cu cel mai scurt timp disponibil pentru tine pentru a nu te plictisii.

Personajele sant obsesive de sex, desigur, dar, de asemenea, dragute desenate si destul de amuzante ca sa ai timp si de amuzament.Arta este destul de frumosa, ca un cititor inrait de manga-uri pot spune ca ofere o varietate de tipuri de corpuri, expresii faciale pline de viata, deformarii corporale pline de umor. Ea, prezinta diferite unghiuri si situati de fetished, si multe figuranti mai mult pentru a fi excitat.


Asa ca miau miau...0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri