Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Vladimir Putin si MangaVladimir Putin a ramas una dintre cele mai influente figuri din lume. Desi se pare ca este popular in propria tara, presedintele Rusiei, se confrunta cu critici din patea oamenilor din multe tari, inclusiv din Japonia.
Dar, ati stiut ca fostul agent KGB, presedintele rus are si o manga despre el in Japonia ? Manga este intitulata "Understanding Through Manga: Vladimir Vladimirovich Putin" si isi propune sa inteleaga liderul Rusiei.
Manga de Wakaru Vladimir Vladimirovich Putin (Understanding Through Manga: Vladimir Vladimirovich Putin) cel care a ilustrat si o va ilustra aceasta manga este Toe Shinme, iar renumitul jurnalist Kenrō Nagoshi va supravegheat opera.
Povestea din manga incepe atunci cand un editor zboara in strainatate dupa ce seful ii ordona sa faca o manga despre Vladimir Putin. El viziteaza diferite autoritati si specialisti pentru a descoperii adevarul despre ce fel de persoana este Putin.Vladimir Putin este cunoscut pentru politicile sale aspre in tratarea dusmanilor sai. El a fost citat spunand ca va arunca si ucide teroristii intr-o baie. Este un fost ofiter de informatii straine al KGB si este, de asemenea, cunoscut in Japonia pentru centura neagra in judo.
Guvernul rus este cunoscut pentru aplicarea stricta a legii si pedepsele aspre pentru savarsirea de infractiuni. Blogger-ul Ruslan Sokolovsky a primit o sentinta de suspendare de trei ani si jumatate dupa ce a fost gasit vinovat de "instigare la ura" si la "sentimentele credinciosilor care au fost ofensati" dupa ce a postat filmul despre cum juca Pokemon GO intr-o biserica rusa.
O retea de televiziune ruseasca a anulat, de asemenea, difuzarea unui episod din seria de desene animate "The Simpsons" care a facut referire la cazul Pokémon GO . Diferite organizatii crestine si grupuri din Rusia au criticat si au cerut interdicții la diverse manga-uri si anime-uri, cum ar fi Death Note si Ikki Tousen

Manga este acum disponibila in Japonia.

Autor: Toe · Sinme: scris / Kenji Ochi: supervizor Osamu Osamu
ISBN: 9784781615868
Data lansarii: 11 septembrie 2017

Cel mai influent om din lume este neidentificat si amuzant!


Asa ca miau miau...

2 comentarii:

  1. interesant subiect pentru această postare ! nu ştiam despre aşa ceva - mulţumesc frumos ! felicitări !

    RăspundețiȘtergere

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri

Copyright © 2007-2019 Manga Miauti Home Despre Miauti Miauti RSS