Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Goth

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: 2003
Genres: Mystery, Horror, Psychological
Authors: Ooiwa, Kenji (Art), Otsu-Ichi (Story), Kiyohara, Hiro (Art)

Pai sa incepem prin a spune despre acest manga "cadraviant ?? ", psicho, dar in acelasi timp fascinant. Vreau sa spun, sange, horror and mister, ce mai doriti de la acest manga.
Povestea incepe in felul urmator cu si despre doi elevi de liceu cu un interes deosebit in "stiinta" mortii, el, un detectiv fascinat de mister si sange, ea, un personaj cu un trecut interesant (prin faptul ca sora ei geamana sa sinucis din greseala), care atrage intr-un mod misterios asasinii. Relatia dintre ei este interesanta, avand in vedere ca el vrea sa o ucida ..
Prima data Itsuki Kamiyama, observa mainile lui Yoru Morino, devenind practic o obsesie pentru acesta. Semnul unei taieturi de pe incheietura lui Yuro il face pe Itsuki sa-si doreasca acele maini pentru el .
Obsedarea in cele din urma, evolueaza la o prietenie intre cei doi. Ambii au in comun, pasiunea
pentru lucruri macabre, ca hobby fiind rezolvarea unor cazuri ciudate de crima, care se petrec in apropierea lor.
Goth surprinde patru povesti interconectate, cu diferite moduri , Kamiyama desi dorind sa vada moartea lui Yoru, de fiecare data intr-un fel sau altul previne moartea ei. In cele din urma Itsuki descopera trecutul dureros al lui Yoru, faptul ca a vazut cu propii ochi pe sora ei cum a murit, fara sa aiba cum sa o ajute..
Titlul ar sugera faptul ca manga-ul prezinta niste chesti gothice sau Lolita's, dar defapt explicatia artistului se gaseste in manga.

Goth nu are referire la vampiri, sau alte lucruri care au legatura cu goticul. Originalitatea este data prin realitatea epocii in care traim, unde niste simpli elevi sant prezentati ca fiind criminali in serie.

Grafica este in functie de PC fiecaruia , deci la mine apare destul de bine prezentat cu putine semnificati si alte balari.

Personaje sant putine totul se invarte in jurul celor doua personaje Itsuki Kamiyama si Yoru Morino:
Itsuki Kamiyama pare la prima vedere un simplu baiat, cu o viata obisnuita, dar cum se zice ''nu orice zboara se mananca" acesta are abilitati analitice surprinzatoare (ii plac crimele ). Impreuna cu Yoru, care are rolul de a-i da intr-un fel unele indicii, desi fara sa realizeze acest lucru, rezolva diversele crime, reusind sa gaseasca faptasul.
Yoru Morino o ''fetita'' cu rockita, care nu prea socializeaza, fiind retrasa si timida (un fel de emo). Nu plange si nu rade avand o obsesie pentru moarte. Ea gaseste un jurnal al unui ucigas, in care este descrisa a treia victima a acestuia.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri