Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Onani Master Kurosawa

Informatii
Type: Doujin
Volumes: 4
Chapters: 31
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Drama, Parody, School, Doujinshi
Authors: Yoko (Art), Katsura, Ise (Story)

Povestea "Onani Master Kurosawa" este vorba despre un baiat cu totul diferit decat ceea ce vezi la prima vedere. In fiecare zi, se furiseaza de la scoala, se duce la etajul 3 al cladiri si se masturbeaza (opa) , pana cand este prins de ...
Atentie nu e hentai !

Masturbarea (wtf man)... o lumea vream sa spun "Masturbation Master Kurasawa". Oricum tema este "masturbarea" si cam cu asta incepe aceasta poveste - masturbarea de sex masculin. Ati putea crede, de ce naiba aceasta manga sau in genereal orice manga obtine rating atat de mare, atunci cand implica masturbarea? Un raspuns simplu; Onani Maestrul Kurosawa este unul dintre cele bune, avand un bun simt, adica nu e nici obscen, nici vulgar.

Acesta manga te face sa te simti trist, te face sa te simti fericit, te face sa te simti dezgustat, te face sa va simtiti justificati, te face sa te simţti simpatic. Deci, tu !, esti interesat in cele din urma? Apoi, lasa-ma sa-ti spun ce este acest manga.

Kurosawa este un baiat de liceu care nu face prea multe in viata. Uraste interactiunea cu oamenii, si chiar "singurul prieten" din clasa sa. La scoala, la sfarsitul zilei, el va merge la baie, si incepe sa viseze despre o anumita "victima" pe care o va vedea in acea zi. El isi va imagina fapta murdare cu ea si va repeta acest lucru de cateva zile, pana cand va fi prins de grupul de fete pitipoance.

Ca manga incepe, ni se da un drept-inainte, aparent brusc construita in jurul perversiunii si fetisului.

Fata asta "emo" este numita Kitahara si devine hartuita de pitipoancele smechere. Daca stau sa ma gandesc are aceleasi caractere pe care le are Kurosawa. Ea este o fata firava si izolata, si descopera secretul lui Kurosawa and asks him an unexpected request.
In cele din urma, dupa ce intreaga clasa rade de ea, Kurosawa devine furios; astfel incat el vrea sa le pedepseasca printr-un singur fel. Deci, el... fura hainele de sport, apoi se masturbeaza si isi da drumu pe hainele fetelor (OMG !).

Defectele care sant nule le punem deoparte, "Onani Master Kurosawa" reuseste sa fie un manga destul de interesanta cu o grafica ciudata. Si aici vreau sa spun ca pare ca si cum a iesit de pe banda rulanta, avand diverse combinatii.

Asa ca fetelor, daca vreti sa stiti ce fantezii are un baiat, citi-o ! Si desigur baieti daca vreti sa va razbunati pe o fata, incercati ideea lui Kurosawa.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri