Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Buddha

Information Type: Manga Volumes: 14 Chapters: 66 Status: Finished Published: Sep 1972 to Nov 1983 Genres: Drama, Historical, Supernatural Authors: Tezuka, Osamu (Story & Art) Serialization: Kibou no Tomo Mereu am spus ca unele manga pot fi folosite ca niste carti de istorie sau niste ghiduri pentru a te antrena pentru viata grea. Buddha este unul dintre primele manga citite si pot spune ca are o poveste foarte buna. Buddha este o manga desenata si intrepretata de Osamu Tezuka care arata imaginea vieti a lui Gautama Buddha, fondatorul budismului. Acesta a fost publicata de Vertical Inc in perioada 2003-2005 si a fost impartit in opt volume: 1.Kapilavastu 2.The Four Encounters 3.Devadatta 4.The Forest of Uruvela 5.Deer Park 6.Ananda 7.Ajatasattu 8.Jetavana In 2004, 2005 Buddha primeste Eisner Award, iar de la inceputul anului 2006, fiecare volum a vandut o medie de 8500 de exemplare si mai ales volumul Kapilavastu care au vandut 20,000 de exemplare. Deci pot spune ca a avut o atractie foarte placuta, si va recomand cu placere celor care vor putina imaginatie. Povestea acestui manga este in felul urmator. In India antica, vietile multor oameni erau afectate de seceta, foamete, razboie si corputie in sitemul de caste.
CASTA: Organizarea sociala caracteristica civilizatiei indiene dupa sedentarizarea arienilor a fost casta, institutie sociala inchisa, formata din oameni cu origine comuna, ocupatii si profesii care implicau drepturi si obligatii statornicite de traditiile unei ideologii religioase mostenite si respectate riguros.
Si prin aceste rautati Gautama Buddha incearca sa elimine aceasta disperare prin renasterea spiritualitati a poporului. Grafica este pe stil vechi adica oamenii sant desenati cu ''nasul rotund'' dar pe parcurgerea volumelor se vad niste evoluti.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri