Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ray

Information
Type: Manga
Volumes: 8
Chapters: 34
Status: Finished
Published: Nov 23, 2004 to 2006
Genres: Adventure, Mystery, Drama, Supernatural
Authors: Yoshitomi, Akihito (Story & Art)
Serialization: Champion RED

Povestea are loc in viitorul apropiat si descrie o tanara care traia intr-o institutie care crestea copi, un fel de ferma de oameni, pentru a vinde organele lor pe piata neagra. Aceasta fata care se autobotezeaza "Ray", deoarece numerele de pe corpul ei erau (075-1-74) ca rezultat da zero, iar cuvantul "ray" in japoneza inseamna "zero".
Dupa pierderea ochiilor ei, initial vanduti pe doua milioane, ea a primit o noua pereche de ochi care puteau vedea cu raze X.

Zece ani mai tarziu, Ray preaia o profesia mamei sale si devine un bine cunoscut si respectat chirug din cauza abilitati sale unice si de competenta clara. Ray se confrunta cu cazuri bizare care necesita abilitatile sale speciale.

Oricum pe la jumatate a seriei incepe sa descopere deatli despre organizatie care ia fost scos ochii si locul unde se afla ceilalti copii.

Manga e destul de bunicica ca poveste, se intelege bine, personajele sant ok si mai ales personajul principal care arata bine. Rocomandarea o fac pentru cei care vor sa devina medici.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri