Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Shisei

Information 
Type: One Shot 
Volumes: 1 
Chapters: 1 
Status: Finished 
Published: 2009 
Genres: Historical, Romance, Josei 
Authors: Yokobaba, Ryo (Story & Art) 
Serialization: Melody 

Acest one-shot este o bijuterie de 23 de pagini, in care ne arata arta interzisa sau cel putin nesociabila (asa spun unii) a tatuajului. Povestea este simpla, dar pura, si daca tot vorbim despre tatuaj sau cum spun unii "pecetea satanei" eu as putea spune ca este o arta vie. Povestea incepe cu tanara si frumoasa Komako, o fata de artis de tatuaj care are o "pravalie" unde isi creaza arta vie. Dupa ultimul client, in spatele ei apare un tanar inalt, chipes - Kiyoharu - un prieten din copilarie. In trecut ei au avut o poveste trista, adica ambele familii nu au acceptat relatia lor, ceea ce se intampla si astazi. Kiyoharu ii face o vizita pentru a fi tatuat. La inceput ea refuza pe moment, dar apoi accepta. Tatuajul este ales de Komako, si este vorba de un peacock, o pasare din India. Problema este ca tatuajul dureaza o luna, iar spre sfarsitul povestii il vedem pe domnul chipes plin de sange pe la gura, ceea ce ne va duce cu gandul ca este grav bolnav, avand doar o luna de trait.
La sfarsitul tatuajului, Komako il intreaba si aici va sfatuiesc sa va tineti bine de scaun: Komako: "Plese tell me... Why you wanted me to tatoo you" Kiyokaru: "Tatoo artists put their souls into their tatoos"
Asa ca desenul este ok si se intelege, iar povestea este extraordinara. Recomandarea acestui manga scurt le ofer artistilor impreuna cu zicala "Daca nu pui suflet in creatie, nimic nu iti va iesii" Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri