Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

We can fly

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Sep 29, 2009
Genres: Drama, Fantasy, Shounen
Authors: None
Serialization: Flex Comix

Un one-shot despre un tanar, Sei, ce se decide sa-si puna capat zilelor. Nu avea probleme financiare sau cu parintii si nici cu prietenii. Era doar acel tip adolescentin care se saturase de aceleasi zile monotone, plictisitoare si unde toti sant obsedati dupa bani. De ce sa mai traiasca in aceasta lume infecta?

Asa ca s-a aruncat. Insa in loc sa fie primit de catre bratele mortii a ajuns intr-o alta lume unde toti oamenii aveau aripi. Este salvat de catre Sakura, o fata cu aripi negre. Din cauza aripilor sale era marginalizata de catre ceilalti, asa ca ea decide sa nu zboare. Insa avea o inima cu adevarat buna.

Traia intr-o comunitate unde cetatenii aveau deasemenea aripi inferioare. L-a dus acolo pe Sei. Caci acesta era cautat. Se povestea ca atunci cand un om fara aripi va aparea in taramanul lor va aduce cu el Apocalipsa.

Desigur, din cauza ca este un one-shot actiunea mi-a parut putin cam trasa de par, caci autoritatile il gasesc rapid, insa Sakura il ajuta sa scape. Cei doi isi ragasesc curajul de a traii din nou. Un portal apare in fata lui Sei, ce il duce inapoi in lumea sa. Iar tanara ramane in a ei.

Pot spune ca a fost o manga placuta, simpla, ce merita citita.
Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri