Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sankarea

Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 35
Status: Publishing
Published: Dec 9, 2009 to ?
Genres: Comedy, Ecchi, Horror, Romance, Shounen, Supernatural
Authors: Hattori, Mitsuru (Story & Art)
Serialization: Bessatsu Shounen Magazine

Cati dintre oameni sant obsedati de zombie ? o firma de statistici din america a anuntat ca 60% din americani cred intr-o apocalipsa cu zombie (wtf !)

Sa nu mai lungim si sa va prezint o manga comica-romanitica-supernaturala, unde povestea se petrece prin prezent si este vorba despre "hobbiurile" lui Furuya, un obsedat de zombi. El colecteaza orice figurina, ceasuri, orice film si joaca orice joc cu morti vii si mai ales, este chiar interesat de fetele zombie (ce zombi-fetis are... ).

Cand pisica lui moare (Babu) calcata de o masina, Furuya incepe sa se documenteze si incearca sa-l ridice din morti, folosind o carte veche de oculte.
Dar oare ce se va intampla atunci cand vede o fata de la scoala vecina, in acelasi loc unde el face experimente ? Pai simplu ! ea are probleme cu ta-so, fiind obsedata de ea. Ca orice fata care doreste libertate, ea doreste sa moara si sa renasca ca o alta persoana.

Impresiile care mi-a facut acesta manga neterminata, atat pozitive cat si negative sant:
-inceputul, adica este vorba despre acel baiat 'normal' obsedat de zombii, pana la punctul cand el incearca sa readuca inapoi la viata pisica moarta cu ajutorul unui ritual ocult, intr-o cladire abandonata.
-coicidenta unde o fata populara care frecventeaza acea constructie ca sa se relaxeze de frustrarile primite de la taica-so, pana cand isi da seama ca este vazuta si incearca sal convinga pe Furuya sa pastreze secret unele chestii jenante.
-chestia negativa din aceasta manga este originalitatea, adica "pisica calcata de masina" unde le mai gasim si alte mangauri sau "baiatul care se indragosteste de o fata de la o alta scoala".
-o alta chestie negativa este trecerea peste teama de intuneric, deoarece exista foarte putin horror. Si stim ca ori de cate ori radem la un film horror, dar, nu ma pot obtine sa nu spun ca acest manga "horror" este mai mult un manga cu zombita draguta.

Sa continuam... printr-o serie de evenimente, mai tarziu, ea devine un zombii si acest lucru se datoreaza cu ajutorul tatal fetei si portiunea magica, devenind astfel o manga foarte interesanta.

In ciuda faptului ca doar cateva capitole in limba engleza, aceasta serie se dovedeste a fi o distractie dramatica. Imi place stilul de arta , este clara si aurorul utilizeaza aici modul in care cititorul este aruncat dintr-o parte in cealalalta. In orice caz, sant nerabdator sa apara si celalalte capitole.

As recomanda acest manga celor care doresc sa rada, deoarece este inca la inceputul iar povestea nu poate fi analizata in detaliu.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri