Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dragon Sword and Wind Child

Information
Type: Novel
Volumes: 1
Chapters: 5
Status: Finished
Published: Aug 1988
Genres: Adventure, Fantasy
Authors: Ogiwara, Noriko (Story)
Serialization: None

Va spun de pe acum ca nu am citit acest roman, mi-as fi dorit sa o citesc dar exista cateva probleme. Una ar fi aparitia acestui roman (16 noiembrie 2010), iar a doua nu stim daca va aparea in Romania.

Dragon Sword and Wind Child este un roman fantastic de moda veche ale caror pagini fraternizeaza cu spiritele din lemn, printi frumosi, sabii magice si animale care vorbesc. Povestea incepe intr-un satuc in imparatia Toyoashihara, in care un cuplu in varsta a avut grija in cresterea lui Saya, o fata incapatanata. Din copilarie, ea a fost invatata sa se inchine la Copiii Luminii, o rasa nemuritoare care traieste in ceruri.

La dansul anual din acel sat, Prince Tsukihiro, zeul Luna, apare inainte familiei lui Saya care aclama ca Saya este mireasa lui. Inainte ca Tsukihiro sa o ia departe, Saya se va intalni cu un grup ciudat de spirite care o avertizeaza. Ei au mai spus ca ea este reincarnarea Water Maiden, un razboinic destinat sa conduca Copii ai Intunericului, - spiritele antice din paduri, munti si oceane - impotriva Copiilor Luminii cu ajutorul Sabiei Dragon.

Saya va trebui sa aleaga intre rolul ca sotia lui Zeul Lunii sau salvatoarea de fiintelor vechi.

Deocamdata nu prea mai am multe informatii.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri