Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Ironfist Chinmi

Information
Type: Manga
Volumes: 35
Chapters: Unknown
Status: Finished
Published: Apr 18, 1984 to Apr 17, 1997
Genres: Adventure, Comedy, Historical, Martial Arts, Shounen
Authors: Maekawa, Takeshi (Story & Art)
Serializa

Tekken Chinmi
Written by Takeshi Maekawa
Published by Kodansha
English publisher Bloomsbury
Demographic Shōnen
Magazine Monthly Shōnen Magazine
Original run 1983 – 1997
Volumes 35

Tekken Chinmi Gaiden
Written by Takeshi Maekawa
Published by Kodansha
Demographic Shōnen
Magazine Monthly Shōnen Magazine
Original run 1998 – 201?
Volumes 3

Shin Tekken Chinmi
Written by Takeshi Maekawa
Published by Kodansha
Demographic Shōnen
Magazine Monthly Shōnen Magazine
Original run 2000 – 200?
Volumes 20

Tekken Chinmi Legends
Written by Takeshi Maekawa
Published by Kodansha
Demographic Shōnen
Magazine Monthly Shōnen Magazine
Original run 2007 – ongoing
Volumes 9

Pai cred ca va intrebati de ce am adaugat alte siruri de informatii. Raspunsul este simplu - in categoria "Ironfist Chinmi" fac parte alte povestiri care continua aceasi poveste.

Ironfist Chinmi (Tekken Chinmi) este o serie manga japoneza scris de Takeshi Maekawa (parca nu stiaiti) . Acesta a fost publicat in revista Kodansha in luna Shonen Magazine 1983 - 1997. Acesta manga este centrat in jurul povesti a unui baiat numit Chinmi care invata diferite tehnici de Kung Fu pentru a se apara si a apara pe cei dragi. Primele 12 volume au fost publicate in limba engleza in Marea Britanie de catre Bloomsbury . Seria a fost adaptata si intr-un anime prin 1988, care a fost numit in limba engleza la inceputul anilor 90 ca "Kung Fu Boy", si in araba ca "MadressaT El Kung Fu"(Kung Fu School).
In 1987, seria manga a castigat Kodansha Manga Award pentru shonen. Acesta a fost urmat de o serie continuare - Tekken Chinmi Shin ("New Ironfist Chimni").

Povestea din aceasta serie se invarte in jurul lui Chinmi, care pare a fi un baiat de treaba ajutandu-si sora in afacerea cu un restaurant (mai mult pare a fi un popas). El are un talent in anumite arte martiale, si obisnuieste sa se joace cu o maimuta numit Goku (numit dupa Regele Maimuta Sun Wukong) si daca santeti atenti numele nu este copiat din DBZ) in padure, facandu-l sa-si dezvolte o mare agilitate. Daca stau sa ma gandesc, el este profetit in a deveni un maestru al artelor martiale, sub Templul Dairin. Dupa infrangerea unor huligani care ii hartuieste restaurantul sorei lui, isi face aparitia (mahmur) un vechi artist in arte martiale de la Templul Dairin (de obicei, denumit "Old Man"). Asa ca Chinmi si Old Man se duc la Templul Dairin, trecand prin diferite aventuri.

De acolo, Chinmi invatat in special Kung Fu, iar povestea se intinde de la primul pana la al saselea volumul.

Pornind de la volumul al saselea, Chinmi starts learning weapon-based Martial arts, mainly using long rods. El castigand un rival prietenos, Xu Fang. Apoi se termina la volumul 8, care continua cu urmatoarea aventura despre instruirea cu Master Tu, de asemenea, a luptat impotriva unui strain boxer Dick Stainer, unul dintre adversarii care ar putea, eventual, sa fie infrant (desi rezultatul a fost egal), dar mai tarziu Master Tu Sen a murit, si Chinmi cere sa mearga pe un drum al vieti pentru a-si stapanii mai bine abilitatile.

Si ca sa nu va spun tot, o sa trec la povestea "Shin Tekken Chinmi". Chinmi a devenit maestru de Kempo la Templul Dairin, unde va instrui ucenici. Dar dupa pierderea contactului cu Kyorinji, un templu din aceeasi secta , Chinmi este trimis in regiunea Kanan Autonomous, pentru a investiga.

El incearca sa intre in Kanan cu Pushin, un swordmaster care il va/veti intalnii pe parcursul povestii.

Tekken Chinmi Legends este un nou arc, Chinmi impreuna cu unul din elevul sau numit Gunte, va avea misiunea de a face cunoscut Kung Fu-ul de la Templul Dairin, in unele locuri. Locatia va fi o tara vecina, dar in acel moment printesa Mito, reprezentant din acea tara este rapita si dusa la Maulong - un oras populat de infractori

Oricum daca aveti rabdare cum am avut eu, o sa va placa aceasta manga. Recomandarea o fac celor care iubesc artele martiale si aventura. Am uitat sa spuns ca povestea se aseamana mai mult cu filmele lui Jackie Chan.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri