Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Qwan


Information
Type: Manga
Volumes: 7
Chapters: 44
Status: Publishing
Published: 2002 to 2008
Genres: Adventure, Fantasy, Historical
Authors: Shimizu, Aki (Story & Art)
Serialization: None

Salutare lume ! azi va prezint dezamagitor un manga cu o poveste si o grafica foarte frumosa.
Qwan , o fantezie-aventura care se bazeaza foarte mult pe istoria Chinei si folclor ei. Intre 2005 şi 2007, Tokyopop a lansat patru volume din ceea ce ar fi in cele din urma o serie de sapte volume in Japonia. After the English-language edition caught up with the Japanese. Seria nu a fost reluata, cu toate acestea, lasand fanii sa arda in pauza, la mijlocul povestii.
In mod normal, nu as recomanda aceasta serie incompleta; nu e nimic la fel de frustrant ca la inceput totul pare extraordinar tinadu-te in extaz la fiecare capitol, pana cand, ajungi pe la volumul 4 unde se termina ca in pom, nestiind cum se termina povestea. Oricum ! Am de gand sa recomand manga "Qwan", deoarece cele patru volume care au fost publicate sant minunate.

In epoca Romance of the Three Kingdoms, in China antica, la caderea dinastiei Han, un baiat ciudat, Qwan si insotitorul sau inaripat, Teikou, sant pe o cautare. Adica Qwan trebuie sa-si caute scopul al existentei sale.
Povestea se axează pe Qwan, un 'copil' a carui naivitate si entuziasm contrazice puterea super-umana.
Desi Qwan isi da seama ca nu este om, el trebuie sa gaseasca textul sfant "Essential Arts of Peace" (Artele Esentiale de Pace) deoarece acele pergamente ii va da memoriile pierdute.
El are puterea de a hali' demonii, adica pe scurt - ii este foame - demonii fiind singura hrana.Deasemenea, scene de lupta, sant cufundate in influente chinezesti. Folosind unghiuri dramatice, ea face ca personajele sa arate ca niste acrobati pe sarma "wire-fu" - "Curse of the Golden Flower" si "House of Flying Daggers" - ceea ce da o coregrafie de nota zece.Deci, de ce nu a fost Qwan un succes mare ? Cred ca complexitatea narativa a fost un factor.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri