Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Suki ni Naru Made Matte

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 4
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Romance, School, Shoujo
Authors: Shimaki, Ako (Story & Art)
Serialization: Cheese!
Note by DreamsKeeper: stiu ca nu am mai postat nimic dar asa se intampla cand citesti un manga mare, sau daca doresti o mica vacanta. Urmatorul articol va aprea peste cateva zile.
Rei a asteptat sa gaseasca o persoana cu o inima mare, care i-ar putea fi jumatatea, ramanand astfel singura fata care nu avusese macar un prieten. Intr-o zi, in timp ce mergea la ore, un baiat se opreste si ii cere sa ii faca o poza. Ea ramane uimita la cererea lui, si ii da voie. Insa apoi, el ii arata de ce vroia sa faca poza, deoarece isi tinea fusta de asa maniera, incat sa i se vada lenjeria, spunandu-i ca nu va sterge poza decat daca se va intalni cu el. Ea accepta, avand in vedere ca nu vroia ca fotografia aceea sa fie aratata pe undeva.
Se intalnesc timp de o perioada, perioada in care ea incepe sa simta cate ceva pentru el, iar el se confeseaza. Pana cand il vede iesind din clasa baietilor din anul I. Nu ii venea sa creada, in tot acest timp ea crezuse ca este vreun elev de la mate-info si ca de aceea nu il cunostea, nici decum ca ar putea fi in primul an. Insa nu o raneste asta cat o ranesc vorbele lui, spunandu-le celorlalti ca niciodata sa nu se duca la intalniri cu fete mai mari ca ei. Iar din cauza asta, pentru un timp ea nu mai vine sa il vada pentru ceva timp.
Personajele arata acceptabil, Rei este chiar draguta in unele momente. Nu prea am ce comenta, avand in vedere ca este un Oneshot.
Mi-a placut ideea, nu am mai citit pana acum un astfel de manga. Desi daca nu ar fi fost atat de scurt era mai bine, aceasta ar fi o poveste care ar putea fi dezbatuta mai pe larg si cu unele adaugari.
Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabila HoneyABS, al carui nick nici nu-l cunosc.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri