Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Emerging

Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 22
Status: Finished
Published: Sep 22, 2004 to Dec 21, 2004
Genres: Game, Horror
Authors: Hokazono, Masaya (Story & Art)
Serialization: Morning

Deci, ce obtii atunci cand vezi pe strada o persoana grasa care tuseste si mai ales cu ochii rosi ? Pai simplu; FUGIII !! - deoarece s-ar putea ca acea persoana sa fie infectata cu un nou virus.

Japonia este un stralucit model de succes din Asia. Dar cum ar gestiona aceasta tara o criza la scara larga de epidemie ? Ce s-ar intampla in Shinjuku - unul dintre cartierele cele mai mari din Tokyo - in cazul in care un om explodeza in strada in plina zi? Cum ar reactiona autoritatile politice in a gestiona o astfel de criza ?

Deci pe scurt, in Japonia apare o epidemie mortala, un virus va face pentru inceput o victima. Simptomele acestui virus este pentru inceput rosirea ochilor (deoarece se trasmite prin calea aerului), pielea sensibila (devenind moale, trasformandu-se intr-un lichid), apoi o explozie (din cauza corpului care nu mai poate sustine atat lichid).

Povestea este incredibil de interesant si putina realista. Adica; ca poveste se poate intampla, dar ca simptome NU CRED. De citit, am citit-o intr-o singura noapte (1h). Fiecare capitol este destul interesant, pur si simplu dupa ce termini un capitol incepi sa te intrebi si doresti sa stii, ce se va intampla in continuare.
Pe langa faptul ca manga pare a fi un dramatism, nu inteleg ce poate cauta comicul acolo. De inteles, am inteles; avem foarte mult sange (ewwwww !) si ca sa nu te faca sa fi emo, autorul adauga cateva pagini comice.
Am ras la faza "Take A Picture With the Cute Ebola Virus !!". Ok, ideea este buna... chiar ma vad la viitorul Anime Fest cu standul de facut poze la minut... "Lume lume.. otaki si otakuci.. veniti sa faceti poze cu camila... aaa cu Ebola... 3 poze cu Ebola veti avea sansa sa faceti poza si cu a cute SIDA... Veniti !!! "
Sau chiar mai rau sa deschidem un site cu fanebola.ro sau sida-fan.com ... cati s-ar inscrie ?Caracterele au fost destul de plictisitoare, in afara de doctora obsedata de 'epola'. Unii au fost draguti, unii au fost ciudati, iar unele au fost cool, dar nimic nu ma impresionat. De fapt a fost personajele care ma impresiona cat de cat prin intermediul primului volum. Primul volum este pe jumatate condus de personaje iar cealalta jumatate de poveste. Al doilea volum, pentru mine a fost doar completari cu privire la poveste.

Arta a fost destul de blanda. Ori e horror, ori e ceva amestecat. Deci, nu e nimic care v-ar bantui, doar te fac sa mergi pe premizia lui "Ewwww !".

Am uitat sa precizez ca povestea se termina destul de bine... are un final fericit >.<' . Ar putea sa fi fost mai bine. Eu nu recomand acest lucru. Asa ca Emerging = WTF is this ? Va recomandam acest manga indiferent de varsta (mai ales cei cu stilul emo) si impreuna cu mesajul "Ce se intampla daca va aprea acest viru la noi ?" (hmmmm !am ochii rosii si tusesc) Asa ca miau miau...

2 comentarii:

  1. unde as putea sa citesc aceasta manga?? caci aici nu se poate

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe http://www.mangafox.com/manga/emerging/ ... oricum ai facut o alegere buna !

    Ca sa ti fie mai usor sa citesti manga citeste articolul http://miauti.blogspot.com/2011/07/all-manga-reader.html

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri