Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Kami no Kodomo


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 11
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Horror, Psychological, Josei
Authors: Nishioka, Kyoudai (Story & Art)
Serialization: Horror M

Kreatur e devina ca am ajuns un sociopat si pentru ca aceasta manga are o poveste foarte rasucita si profund tulburatoare a unui ucigas in serie.

Manga Kami no Kodomo (God's Child) se aseamana cat de cat cu filmul Korean "All God's Children Can Dance" unde descrie povestea unui tanar, Kengo, care crede a fi fiul lui Dumnezeu - asta e ceea ce ii va spune maica-sa.

Pe langa faptul ca Kami no Kodomo (God's Child) are o arta de nota unu, povestea este megatare (pacat). God's Child ne vorbeste despre un criminal in serie sau mai bine spus criminalul ne povesteste despre viata lui. Pare a fi ~ ~ edgy, deoarece criminalul este un fel de comparatie cu Isus. Exemplu ar fi ucenicii sai in numar de treisprezece (unul dintre ei il va trada), precum si titlurile capitolelor ca Iuda si Sfanta Impartasanie (in cazul in care el ii va face pe ucenicii sai, sa manance carne de om). Secventa aceasta imi aminteste de "Cina Satanistiilor".


Acest lucru nu inseamna neaparat ca e realist, desi, se poate intampla si in viata reala. Incepand cu primul panoul, este clar ca acest lucru este menit sa fie mai poetica decat realist. Cei care nu le place poezia si manga pot considera chiar a fi un gol, in comparatie cu elementele de viata reala din spatele crimelor in serie.

Am, de asemenea, placerea de a spune ca displacutul acestui mod in care povestea utilizeaza homosexualitatea (sau mai degraba sexul homosexual), ca un semn de perversiune.

Deci, daca santeti un artist merita acest manga, dar daca vrei sa devi un sociopat nu-l citi. Manga va fi tradus de RoManga.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri