Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Model

Information
Type: Manhwa
Volumes: 7
Chapters: 7
Status: Finished
Published: 1999 to 2002
Genres: Mystery, Fantasy, Horror, Romance
Authors: Lee, So Young (Story)
Serialization: None

Poveste: Jae e o fata ce studiaza pictura si duce o viata linistita. Intr-o noapte, insa, prietena ei apare cu un tip beat acasa la ea si o roaga sa il lase sa doarma pe canapea. Ducandu-se la culcare, tipul apare si ii bea sangele. Desigur, cand s-a trezit a crezut ca totul a fost doar un vis. Nu mai arata insa a vis in momntul in care descopera ranile de pe gat si pe tip intins pe jos in camera ei. Observa ca vampirul e foarte frumos asa ca incepe sa ii faca portretul, insa acesta se trezeste.

Oops…dar Jae nu se sperie asa de repede si nici nu il crede in momentul in care ii spune ca nu are talent. O provoaca, insa sa ii arate pasiunea din inima sa si o lasa sa ii faca portretul( lucru pe care nu l-a mai facut nimeni). Conditia este ca Jae sa il mai lase sa ii bea sangele. Targul este facut, iar Jae incepe sa ii faca portretul lui Michael( vampirului). Seara primeste un tablou cu Michael si spune ca nu ca primi nici un strop de sange de la ea, deoarece nu e prima care ii face portretul. Michael ii explica ca portretul e facut in timp ce era om, iar apoi ii bea sangele si pleaca.

Peste cateva zile, o invita la el acasa pentru a-i face portretul. Acolo Jae ii intalneste pe Eva, Ken, Rachel si Adrian si totul se schimba.

Manhwa-ul « Model » se bazeaza in special pe secrete. In fiecare capitol descoperi lucruri noi si “nu mai poti sa-l lasi din mana”. Este dezvaluit trecutul tuturor personajelor, iar toate personajele sunt strans legate(in afara de Rachel, care e cam in plus). Nu pot sa spun mai multe, pentru ca farmecul manhwa-ului e sa descoperi tu adevarul.

Grafica: Grafica e geniala. Personajele nu sunt intotdeauna perfecte din punct de vedere grafic, insa desenele au « ceva » care te fac sa treci cu vederea. Ochii sunt alungiti, cu gene bogate, iar buzele tuturor personajelor sunt pline si colorate. Mi-a placut cum a fost desenata Jae, nu e o fata « dotata », insa are un chip frumos, iar Michael apare in toate ipostazele demne de un vampir. Mi-au placut si hainele personajelor, in special ale Evei. Un alt lucru de remarcat in materie de grafica sunt elementele de decor ale paginilor, florile pe care le-am recunoscut usor ca fiind freesia, crin, trandafiri si… alte cateva flori.

Concluzii:E un manhwa care m-a lasat masca in unele momente, mi-au placut relatiile dintre personaje, personalitetea fiecaruia, precum si modul de a gandi. O amprenta pe mine si-a lasat-o Ken, care in mod ciudat mi-a amintit de Zero( Vampire Knight). V-am mai spus, e plin de mister, pasiune si… dragoste. Pentru ca totul e facut din dragostes aici. Oh, am uitat sa spun ca are niste capitole imense…

Deci pe scurt... revizuirea de azi a fost sponsorizat de inegalabila Mada, al carui articol e interesant.

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri