Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

MPD Psycho

Information
Type: Manga
Volumes: 15
Chapters: 82
Status: Publishing
Published: Feb 1997 to ?
Genres: Mystery, Police, Psychological, Seinen
Authors: Tajima, Sho-u (Art), Otsuka, Eiji (Story)
Serialization: Young Ace

Daca doresti sa devi psyhocriminal aceasta manga ar fi un ABC foarte bun.
MPD-Psycho este una dintre cele mai ingrozitoare, mai intunecate minti-criminale, care iti taie respiratia.

De genul "Te tau, te feliez, cu talent te decupez... te tau ! te tau !"

Acest lucru nu este pentru cei cu stomacul sensibil, si care se sperie usor, sau pentru cei care cauta un manga unde binele infrange intodeauna. Acesta este intunericul mintii, unde se gaseste brutalitatea.

Ce avem in MPD ?
Avem un detectiv, care este, de asemenea, un criminal, sau, poate, vice-versa, un criminal care este un detective. E greu de spus. Alte plusuri in aceasta manga este complexitatea in care cititorul trebuie sa gandeasca ca un criminal, pentru a intelege mintea rasucita a unui psihopat.

Povestea are varsare de sange, dar, de asemenea, momentele sale de neliniste sant foarte psihologice. Personalitatea detectivului Amamiya sant blocate undeva in mintea lui, declansate de atractii si sunete necunoscute. Acesta ofera un sentiment lungit ca si cum ceva rau se poate intampla in orice moment. Arta echilibreaza starea de spirit superba. Expresii lui Amamiya sant subtile, dar eficiente. Puteti vedea groaza de pe fata lui.

Deci povestea este vorba despre personajul principal, si care este un detectiv - Kazuhiko Amamiya - si care sufera de tulburari de personalitate multipla.

Trebuie sa spun ceva despre natura infractiunilor. Acestea nu sant simple omucideri. Ele sant grotesti si fascino-morbide. Deseori, victimele sant torturate in cele mai creative fascinatii, inainte de a fi ucise.

Opera de arta este mare, unul din putinele manga care are de fapt cetatenii japonezi. Este cu siguranta profesionala, cu medii extrem de detaliate si chinuitor prestate

Exista anumite trasaturi, evident dincolo de violenta, care ar face din acest manga un enjoy pentru unii. In principal, este foarte uscat. Prin asta vreau sa spun - comedia este foarte minimala.

Daca doriti sa va aventurati spre partea intunecata, desi ....

But if you do decide to go ahead and read it, despite the dryness, despite the crimes depicted... you are in for a treat.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri