Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Karate Shoukoushi Kohinata Minoru

Information
Type: Manga
Volumes: 30
Chapters: ?
Status: Publishing
Published: 2000 to ?
Genres: Action, Martial Arts, Sports, Seinen
Authors: Yasushi, Baba (Story & Art)
Serialization: Young Magazine (Monthly)

Care e diferenta dintre aceasta manga "Karate Shoukoushi Kohinata Minoru" si "History's Strongest Disciple Kenichi" ? Daca ai raspuns "nu exista diferenta" te-ai inselat;
+ 'Karate Shoukoushi Kohinata Minoru' prezinta obsesia artei martiale karate, ca fiind cea mai tare disciplina.
+ 'History's Strongest Disciple Kenichi' prezinta obsesia de a devenii cel mai puternic, avand la inceput disciplina - karate.Inainte a prezenta intregul review, am sa spun ca veti avea parte de un seinen matrimonial ale artelor martiale cu un om oarecare. Dupa cum merg manga-urile cu arte martiale, as putea spune ca aceata ar trebui sa fie una dintre favoritele mele, dar nu va fi. Stimularea este rapida, personaje interesante, si complot cat de cat credibil.

Ca si in "History's Strongest Disciple Kenichi", povestea "Karate Shoukoushi Kohinata Minoru" incepe cu Kohinata Minoru, un boboc la Universitatea Reinan, o scoala renumita pentru numeroasele echipe formidabile ale sportului, fiind oficial persona non grata a clubului de gimnastica. Deci pe scurt un noob care incepe sa devina o masina de lupta.

Actiunea sau mai bine spus povestea in sine, nu sta intr-un singur loc pentru prea mult timp. Nu ca in cazul in care personajul principal are un conflict de rezolvat fara persistente sta intr-un singur loc pentru 100 de capitole (ma uit la tine Bleach!)
In timpul luptelor bine intocmit, de multe ori tip la ecranul PC-ului, spunandu-i cum sa combata sau modul in care acestea ar trebui sa blocheze atacul si sau contra.

Arta ar fi schimbatoare. Asta se va vedea dupa 30 de volume citite. Yasushi Baba incepe sa evolueze grafica muschilor, ea devinind mai definit, umbrita si solida, care coincide cu MMA Shift Gen ca personaje.

Ce ofera aceasta serie, mai DreamsKeeper ? Pai multe ofera, mai cititorule.
Abusive Parents - Kevin Norton a fost abuzat de mama lui cand sa recasatorit, favorizand pe fratis-o vitreg.
All Girls Want Bad Boys - ca si in viata reala, fetele iubesc baietii rai.
Almighty Janitor - Pedro Barbossa este un umil incepator in echipa de judo, dar un expert jiujitsu brazilian.....
... violuri comice a lui Pedro (el fiind un gay), puncte de presiune, regi ai sangelui... deci pe scurt o gramada.Ce ma deranjat este legat de focalizarea. Desi acesta are capacitatea de a fi inteles de cititor ea nu implica actiunea cu dialogul, dar fancand-o cateodata.
Luptele sant curate, incitante dar se racesc prin exagerare.

Acestea fiind spuse, actiunea este curat si frumos desenate. Arta, in general, este destul de buna. Personajele sant interesante. Manga este interesanta si revigoranta. Povestea un pic blanda, dar suficient de buna pentru un manga de lupta.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri