Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Bungaku Shoujo to Shi ni Tagari no Douke


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 23
Status: Finished
Published: Jun 21, 2008 to Oct 22, 2010
Genres: Mystery, Drama, Romance
Authors: Nomura, Mizuki (Story), Takeoka, Miho (Art)
Serialization: Gangan Joker

Miau miau miaaaaaaaauuuuuuuu !! fratilor si sorelor am dat de o manga SUPERBA ! de nota 11. "Book Girl and the Suicidal Mime" este una din cele patru manga "Book Girl", fiind prima manga aparuta si probabil una dintre cele mai bune manga-am citite intr-un timp foarte scurt (2 zile). Nu sant singurul care va spune ca aceasta manga va va atinge inima fiind un lucru minunat pentru fanii manga.

La varsta de 14 ani, un baiat pe nume Inoue Konoha a castigat un premiu pentru a scrie o carte best-seller. El este etichetat ca un "autor misterios bishoujo" dar fiind 'bolnav' din cauza unei tragedii, el promite sa nu scrie nici o poveste. Asta, pana cand ajunge dinou la liceu, inatnind-o pe Touko Amano, literalmente o devoratoare de carte (in sensul bun al cuvantului). Din moment ce nimeni altcineva nu ar putea afla despre secretul ei, el este obligat sa se alature clubului literar si incepe sa scrie o minipoveste pentru Touko, ca apoi ea sa le manance.

Oricum nu va mai spun nimic din cea ce se va intampla, pe langa faptul ca avem un caz de sinucidere si nebunie prin manga.You all know nothing !

A monster that was born a man,
As if being consumed by the infernal flame,
The pain and the fear he bears.

Noyhing !
None of you understand !

At this moment..

My throat became hot,
My whole body shook in hatred as I remember S' "Justice
"


Ce as putea spune despre arta, in afara de calitatea buna si bine prezentata. Opinia mea este ca ajuta foarte mult dezvaluirea de emotii pe care le veti gasi acolo, si, cred ca o sa va loveasca cu ditamai picamarul in inima.Personajele sant placute si emana o aura in cazul in care le favorizezi spunadu-le ca "totul va fi ok". Personalitatea lor mi-sa parut a fi inchise, iar secretul lor raman foarte mult ascuse in sufletul lor.Recomandarea nu o voi face pentru cei care sufera cu inima sau cu sufletul (adica nici eu nu aveam voie) deoarece este destul de trista (a inceput sa ma intele inima X_X), dar nu asa de dramatica incat sa mori pe loc.

Asa ca am murit miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri