Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Olimpos


Information
Type: Manga
Volumes: 2
Chapters: 11
Status: Finished
Published: 2008 to Jul 16, 2009
Genres: Drama, Fantasy, Shoujo
Authors: Aki (Story & Art)
Serialization: Zero-Sum WARD

Nu stiu daca ati citit acest manga, dar va voi spune ca merita, pe langa faptul ca are doua volume. Sincer sa fiu, manga imi aduce aminte de o carte in care continea dialogul dintre om si creator.
Deci, pe scurt veti fi aruncati in discutiile dintre Ganymedes, printul Troiei si zeii Apollo, Artemis, Hades, Poseidon.

In aceasta poveste, Ganymede este rapit de catre Apollo, care actioneaza mai mult ca un jongler decat un Dumnezeu... Am fost 100% sigur ca el este o fata, asa este prezentat pe coperta manga.

Au existat unele parti confuze cu dialoguri ciudate si sincer pana la sfarsit "ce naiba se intampla" acolo, nu stie nici dracu. Ei bine, va puteti da seama de elementele de baza, in care Ganymedes a fost furat si dus in "Garden of the Gods" de catre Apollo. Apoi Apollo, il va vizita de multe ori pentru a conversa in conversatii ambiguu despre ceea ce este adevarat si cum Ganymedes poate scapa.Desi are numai doua volume, simt ca am inteles personajele, iar dezvoltarea lor a fost destul de buna. Dar as dori sa vad mai mult de primul om care a aparut brusc. Ar fi foarte interesant.

Arta atrage atentia oamenilor cu design-ul frumos. Este foarte consistent si superba, in special modul in care zeii sant intocmiti, mai ales Zeus.

Does not reflect somthing that is not in front of it.
If your heart in not there, the mirror will reflect nothing.
That... Is the Moon.

In other words.. You have been doing nothing more than speaking to a mirror.
It Reflect the light of the Sun.
The reason it waxes and wanes is because the angles of the light changes depending on the rotation of the Sun and the Earth.
However, the forms of the "God" that humans desire... are not the forms that we wear.
It is the consciousness of humans, but it is not their will.Temele sant, in principal cu privire la dezavantajele nemuririi-singuratatea, incapacitatea de a pasa cu adevarat despre ceva sau cineva (in special oameni din esaloanele inferioare), deoarece nu este nici un punct de a fi preocupat de ceva care va fi mort si a pleca intr-o clipita ochii.

Asa ca miau miau...

2 comentarii:

  1. tocmai ce am terminat de citit acest manga si pot spune ca o fost geniala mai ales dicutile dintre Hades Print si Apollo si cum ii arata ca iesirea exista daca o cauta cu adevarat
    Continua sa scrii faci o treaba buna si sunt curiosa despre ce manga o sa mai scrii :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi ! o sa continui... sper sa intri si pe g+, vei gasi multe chesti amuzante.

    http://gplus.to/miauti

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri