Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Aphorism


Information
Type: Manga
Volumes: 12
Chapters: 60
Status: Publishing
Published: May 18, 2010 to ?
Genres: Action, Fantasy, Horror, Shounen
Authors: Karuna, Kujo (Story & Art)
Serialization: GanGan Wing

Salutare dinOU si bine ati venit pe Miauti ! Asa ca draci mei cu coarne strambe, va prezin o manga superba cu sange si magie.

Dupa cum declara si alte site-uri, povestea se bazeaza pe cadru unui liceu, in cazul in care studentii trebuie sa lupte pentru supravietuire (gen Battle Royal).
Asa ca este vorba despre un grup de adolescenti care se inscriu in aceasta scoala de prestigiu, in mijlocul unui oras. Singura cerinta reala este ca elevii sa fie capabili sa vada un castel plutind pe cer. Desigur, nu toata lumea poate vedea si, astfel, acesti copii afla ca in schimbul pentru o viata de succes dupa absolvire, copiii trebuie sa supravietuiasca trei ani de la atacul unor monstri care apar numai in scoala lor.


Povestea pare unica in sensul ca nu a fost facut astfel, dar exista unele manga-uri care se asemana pici pe colo. Pana in prezent povestea se desfasoara OK.

Deci ! copiii nu sant in intregime lipsiti de putere impotriva acestor monstri, pe masura ce abilitatile lor se bazeaza pe un Kanji introdus in sistem.

Ei bine, dupa cum am precizat mai sus, fiecare personaj are cate o abilitate bazat pe kanji. Pot sa spun ca e cam greu sa indragesti personajul principal, deoarece sant doua suflete pe un corp.


Kanji (in japoneza 漢字 kanji, „semne Han”) este una dintre cele patru scrieri japoneze, alaturi de hiragana, katakana si rōmaji. Importat, cu multe secole in urma, din China, kanji contine pictograme (sau ideograme) tipice, adesea mult mai complexe decat cele din kana (denumire comuna pentru hiragana si katakana). Pictogramele kanji se pot citi diferit si pot avea intelesuri diferite, depinzand de modul in care sant combinate cu alte pictograme. Kanji reprezinta mai degraba sensul cuvintelor decat pronuntia, cu toate ca se utilizeaza si alfabetele kana pentru a silabisi si pronunta kanji. Uneori, pictogramele kanji sant insotite deasupra de caractere kana, mai mici. Aceste kana, utilizate pentru a indica pronuntia corecta, se numesc furigana.Arta este minunat... oricum stiati asta. Si o mai spun odata "Eu ma iau dupa coperta, nu dupa continut" deci al treilea ochi a zambit.

Asa ca... daca va place aceasta manga, eu va sfatuiesc sa nu renuntati la ea.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri