Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Legend of Koizumi


Information
Type: Manga
Volumes: 9 
Chapters: 69 
Status: Publishing 
Published: Mar 2006 to 2011 
Genres: Comedy, Game, Seinen 
Authors: Oowada, Hideki (Story & Art) 
Serialization: Kindai Mahjong Original 

Welcome to World War III… Mahjong style! 
Dar unde dracu' e Romania ? Chiar asa invizibili santem ? 

Mudazumo Naki Kaikakueste un manga comico-politic in care soarta omenirii se invarte in jocul Mahjong, fiind o afacere serioasa... intr-un mod amuzant. 
Dar de ce Mahjong ci nu Sahul ? 

Pe scurt intr-o coaja de banana, Mudazumo este o manga prosteasca (amuzanta) care parodiaza natura acerba a politicii globale. Veti gasi figuri celebre, cum ar fi George W. Bush (si Papa lui!), Kim Jong Il, Vladimir Putin, Koizumi Junichiro, Adolf Hitler, toti luptandu-se intr-un joc de mize mari intitulat Mahjong. In care acestia pot paria orice, de la numerar la avioane F-15! 


Mahjong este un joc din China, dar data exact de origine a acestui joc este necunoscut. Cele mai vechi inregistrari referitoare la joc au fost gasite la Shanghai, China in secolul XVIII. Jocul a fost introdus in lumea occidentala în secolul 19.


Nu te lasa pacalit de eticheta seinen. Acest lucru este extrem de shounen-esque, dar cu o premisa hilara. Terenul este de obicei "salvarea lumii de la puterile intunecate" pe care le puteti gasi in cele mai multe titluri shounen. Ceea ce avem aici sant lupte inutile, dupa lupte inutile. Mudazumo, de asemenea, nu se ingropa in complexitatea strategiei de Mahjong. Luptele sant destul de simple decise de catre aptitudini speciale sau se deplaseaza pe finisarea fiecarui personaj. Nu aveti nevoie sa stiti cum se joaca jocul. Doar bucurati-va de acest lucru.Dar DreamsKeeper, daca este o manga prosteasca... de ce o recomanzi ? 

Pai din cauza ca cele 7 volume se pot citi foarte repede. Si mai ales nu am avut vreo recomandare din partea voastra.
 

Desi parodiile sant bine concepute iar umorul este in general OK, mi se pare lipsit de pumn pentru a o face intr-adevar amuzanta pana iti da lacrimile de ras. Arta este fabulosa, iar paginile color sant deosebite. Toate personajele au caracteristici distinctive ale cifrelor reale politice, care ofera mai mult realism. Efectele sant uimitoare iar fundalurile sant detaliate. 

 Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri