Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Fuguruma Memories


Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: Nov 12, 2004
Genres: Drama, Fantasy, Seinen
Authors: Toume, Kei (Story & Art)
Serialization: None

Cred ca cei de la mangazup nu se vor supara ca le pun o poza pe aici. Manga este dramatica si ne spune despre sufletul fiecarui obiect.

Mononoke: Fantoma unui obiect. Dupa spusele legende japoneze, au fost spectre sau spirite rele care au fost umplute cu ranchiuna, iar ele au avut dorinta de rezbunare. In era Heian, erau considerate cauza bolilor.Povestea ar fi vorba despre Yoh, singura fiinta umana ce locuieste intr-un straniu oras, aflat undeva intre aceasta lume si Lumea Crepusculara. Vecinii sai de oras sant manifestari spirituale ale obiectelor din lumea reala, obiecte ce au fost uitate sau aruncate de stapanii lor. Yoh este propietarul unei papusi cu forma umana pe nume Ian, ce are abilitatea de a face fotografii ale amintirilor celorlalte fiinte. Cu ajutorul ei, Yoh intretine un studio foto numit "Fuguruma". Manga-ul se invarte in jurul acelor spectre ce viziteaza studio-ul si povestile pe care acestia le au de spus.

Arta este foarte frumosa si colorata pana capitolul 7, iar pe la sfarsit ii va lua locul alb-negru care va functiona la fel de bine ca si cele full-color. Personajele feminine sant prestate frumos si aproape fiecare panou cu Ian este o opera de arta in sine.

Se pare ca, nu exista un motiv pentru a explora personajele si relatiile lor foarte profunde.

Stiu ca articolul pare mic, dar nu doresc sa divulg povestea.

Asa ca miau miau...


0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri