Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Tokyo Girls Destruction


Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 15
Status: Finished
Published: May 10, 2011 to Sep 10, 2012
Genres: Action, Mystery, Drama, Martial Arts, School, Psychological, Seinen
Authors: Betten, Court (Story & Art)
Serialization: Web Comic Beat's

Este anul 2020 (sau, cel putin asa spun ei), iar Japonia a ales prima femeie prim-ministru. Intr-un efort de a restabili tinerii de sex feminin din Japonia la un standard traditional feminin, prim-ministrul a fondat Academia Amazon, o scoala izolata numai pentru fete, pe o insula artificiala. Deci, in mod clar, atunci cand protagonistul nostru nefericit apare, care doreste sa participe la aceeasi Academie de prestigiu ca si sora ei mai mare, acesta va fi un lovey-dovey yuri comedie cu toate doamnisoarele, corect ?

Ei bine, esti, probabil, prost daca te-ai gandit ca, avand in vedere titlul de manga este "Tokyo Girls Destruction", nu naibii "Kiss Kiss Doki Doki Love Lily Time" (si in cazul in care este un titlu efectiv la un manga, probabil, imi voi scoate propriul meu ochi nenorocit). Da, eroina noastra, Amesu Kumi, doreste sa participe la aceeasi academie ca si sora ei, dar asta pentru ca sora-sa e moarta - omorata in Amazon Academy, si nimeni nu pare sa vrea sa-i spuna nimic. Singurul indiciu este telefonul mobil care a fost sters orice informatii utile, cu exceptia unui mesaj text adresat [[Burai Sachiko: "ajuta-ma"]].


Nu e asa de simplu, totusi... in timp ce scoala este menit sa insufle doamnelor cu valorile corespunzatoare ale unei femei traditionale japoneza, dupa ore este o lume complet diferita. Regulile scolare sant puse in aplicare doar in timp ce scoala este in sesiune si lucrurile urate vor aparea, dupa ce clopotul va batea. Amazon Academy devine un masiv razoi intre elevi, recurgand la violenta fizica extrema pentru a obtine ceea ce doresc.


Asa ca daca esti fata merita sa inveti ceva... mai ales ca arta este frumoasa si acceptabila. Iar pentru lesbience, pot spune ca e fascinant sa vezi bataie intre fete.

Asa ca miau miau...
0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri