Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Flower Of Evil

Information
Type: Manhwa
Volumes: 7
Chapters: 26
Status: Finished
Published: 2006 to 2008
Genres: Romance, Shoujo
Authors: Lee, Hyeon-Sook (Story & Art)

Povestea ii aduce in prim plan pe Se-Joon(baiat) si Se-Wa(fata), doi frati gemeni cu o relatie mai speciala. Inca de mici ei au fost tot timpul impreuna. Inaintarea in varsta ii desparte tot mai mult in momentul in care parintii se hotarasc sa ii mute in camere separate deoarece erau prea mari ca sa mai doarma impreuna. Posesivitatea lui Se-Wa devine evidenta in momentul in care ea refuza acest lucru si continua sa se strecoare in camera fratelui ei in timpul serii. Dragostea se transforma in obsesie, iar lucrurile se complica odata cu aparitia concurentilor: o fata mai mare cu un an decat ei incepe sa se apropie tot mai mult de Se-Joon. Disperata Se-Wa incepe sa-si dezvaluie tot mai mult mintea bolnava fata de Se-Joon. Singurul care pare sa o mai mentina in echilibru e un prieten din copilarie care e indragostit de aceasta. Incest, sau o relatie gresit inteleasa dintre doi frati gemeni ?

Stilul lui Lee Hyeon-Sook e printre preferatele mele. Avem una bucata grafica de calitate + poveste interesanta fara personaje cliseice de genul: fetita prostuta salvata de tipul cool.
Primul lucru care m-a atras la acest manhwa a fost [ca in majoritatea cazurilor] coperta [din care mi-am facut si avatarul actual XD]. E asa de freaky, iar titlul e cu siguranta unul care iti starneste interesul. Evil flower pe scurt e momentan unul dintre manhwa-urile mele preferate. Povestea e complexa inca de la inceput. Personajele secundare sunt conturate ceva mai putin si inca am presimtirea ca in spatele lor se ascund multe secrete negre.


Articol de Tessa: - Anime-Angels

Un comentariu:

  1. Superb manhwa, o grafica incredibila. E o poveste destul de trista, dar adevarul e ca nu i se potrivea un happy ending.

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri