Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Dogs: Bullets & Carnage

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 6
Status: Finished
Published: 2001
Genres: Action, Mystery, Drama, Sci-Fi, Seinen
Authors: Miwa, Shirow (Story & Art)

Poveste:
Intr-o lume apocaliptica lipsita de anotimpuri,in care omul este "epoca de aur a tehnologiei" fiecare character fiind creionat intr-un stil aparte si avand propria sa poveste, una mai bizara decat alta.
Povestea are anumite chestii cheie ,de exemplu , personajele , ele fiind destul de intresante si complexe. In cele 4 capitole ne arata o mare parte din povestea vieti lor.
Personajele principale ar fi Haine "Heine" si Badou , e chiar foarte placut sa le vezi dezvolatarile pe parcursul manga-ului , spre exemplu , Badou este asasinul tacut care este repede enervat si este tipul cel mai fricos care mereu fuge dar atunci cand ramane fara tigari and he goes into a berserk state adica incepe sa omoare totul in calea lui. Haine unde se intampla opusul, el avand o atitudine ciudata fata de femei. Mihai e cel mai banal dintre toti, un fost asasin care a imbatranit. Chestia cea mai ciudata a lui Mihai este numele si personalitatea . Adica daca te uiti atent si incepi sa-l caracterizezi pe Mihai iti dai sama ca este roman. Sant aceleasi trasaturi pe care le are romanul la batranete.

O alta chestie intresant , gasita in manga este diferentele fiecarui caracter. Cat timp citesti manga si incepi sa afli despre un alt personaj iti dai seama ca povestea se schimba. Ceea ce desmonstreaza ca categorile de asasini sant multe ca exemplu povestea lui Naoto si cauzele pentru care cauta razbunare si se pricepe atat de bine sa manauiasca o sabie - sabia fiind arma straveche si onoarea de a omora.

Giovani mi-se pare a fi un italian mereu imi da impresia ca e italian,poate din cauza numelui poate sau poate din cauza personalitati lui care nu poate fi usor de trecut cu vederea.

Autorul incearca sa arate ca nu orcine poate deveni asasin platit si orce asasin poate avea o viata scurata cu multe pacate.

In manga ne mai dezvaluie ca exista un asasin nemuritor.
Pot spune ca este una dintre primele manga pe care le-am citit din cauza numelui si copertii.

Grafica nu e cine stie ce, adica vreau sa spun ca e in functie de monitorul fiecaruia, deci grafica nu conteaza.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri