Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

3x3 Eyes

Information
Type: Manga
Volumes: 40
Chapters: Unknown
Status: Finished
Published: Dec 1989 to Oct 2002
Genres: Adventure, Fantasy, Horror
Authors: Takada, Yuzo (Story & Art)
Serialization: Young Magazine

Probabil unul dintre cele neintresante manga pe care nu am citit tot, dar am vazut animeul si chiar pare ceva intresant.
Nu sant sigur daca vreunul din fani manga ar citi asa ceva online, din cauza ca are 40 de volume, dar v-as sfatui sa citit mai intai "3x3 Eyes Gaiden: The Misteltoe of Yggdrasil" Este o manga cu 3 mini capitole.

3x3 eyes este o manga care urmareste aventurile lui Pai (fata cu 3 ochi), ultima supravietuitoare a tribului legendar.
Yakumo Fuji este un licean normal care se duce in fiecare zi la scoala, nu il intreseaza nimic, care si-a pierdut pe unul din parinti (pe ma-sa) iar tatal lui este un profesor care studiaza culturi antice in Tibet.
Intr-o zi ciudata, intalneshte o fata pe strada imbracata in haine chinezesti care e cat pe aci sa fie calcata de o masinuta. Yakumo o salveaza iar mai tarziu ea afla ca el este Yakumo Fuji, ii spune ca l-a cunoscut pe tatal sau in Tibet si ca inainte sa moara acesta i-a spus sa se duca in Japonia si sa-l caute pe Yakumo pentru ca acesta o poate transforma in om.

Pai ca sa va dati seama Pai este un fel de demon, dar eu as spune ca o fiinta care face parte de specia umana, o creatura nemuritoare. Ea poate absorbi un suflet uman, transforma persoana intr-un slujitor. Mai are puteri mistice combinat cu al 3 lea ochi.

Sincer pare o poveste asemanatoare ca in YYH, adica dupa un accident in care Yakumo moare, apoi ii este absorbit sufletul de catre Pai facandul si pe el nemurito (Wu)(vampir energetic cu flacara violeta).
De acuma in colo Pai impreuna cu Yakumo vor lupta impotriva fortelor raului conduse de slujitorul Wu al lui Kaiyanwang pe nume Bernares, forte care doreau reinvierea lui Kaiyanwang.

Oricum manga este intresant indiferent ca este LUNGAAAAAA dar merita si sincer o recomanda celor tineri de varsta 10-14 ani care au o viata lugaaaaa. Si desigur celor care vor ceva lung.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri