Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Tarot Cafe

Information
Type: Manhwa
Volumes: 7
Chapters: 18
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Mystery, Drama, Fantasy, Romance, Shounen Ai, Supernatural
Authors: Park, Sang-Sun (Story & Art)
Serialization: None

The Tarot cafe este o manga foarte reusita si nu ma asteptam la asa ceva, idiferent ca e facuta de un c/korean. Fiecare capitol din manga incepe sau se incheie cu cate o carte de tarot - modificat de multe ori cu privire la poveste.

Povestea se afla in Marea Britanie si este vorba despre Pamela, o proprietara a unui misterios Tarot Cafe. Dupa miezul noptii, ea primeste clienti neobisnuiti sau mai bine zis misteriosi, pentru consiliere.
Povestea incepe cu un baiat care are forma de o pisica (unde oamenii vad doar o pisica) care isi doreste stapanei sale fericire. Apoi un vampir, o zana, un alchimist si asa mai departe.

In schimb pentru sfatul pe care da ea (din cate pare nu prea da sfat) primeste o margea de colier - Berial.

Desenul acestui manga este foarte straniu sau as putea spune ca orice manga koreana este facuta cu pasiune, personajele parca ar fi niste papusi decat niste simple personaje, ceea ce imi spune ca autorul se joaca cu ele si le-da un ordin in aceeasta poveste.

Tot vorbim despre personaje, o sa va spun putin despre Pamela. Ea este o orfana prin faptul ca maica-sa a fost arsa pe rug din cauza ca era vrajitoare, iar ea a fost crutata prin faptul ca putea vedea viitorul. Restul le descoperiti voi pentru ca o sa vedeti diverse povesti pentru fiecare personaj in parte.
De recomandat le recomand fetelor si baietilor care doresc a deveni ghicitori in cartile de tarot.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri