Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Alice in Sexland

Information
Alice in Sexland
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Adventure, Comedy, Drama, Hentai
Authors: Jyuubaori, Mashumaro (Story & Art)
Serialization: None

Information
Alice in Sexland EXTREME
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 7
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Adventure, Dementia, Drama, Ecchi, Fantasy, Hentai, Parody, Shoujo, Shoujo Ai, Yuri, Harem
Authors: Jyuubaori, Mashumaro (Story & Art)
Serialization: None


Aceasta manga pentru adulti am citito cand aveam 16 ani, cand mintea mea era ''perversa''. Manga este bine facuta cu grafica avand niste scene WOAAaaauu !!! care te face sa te intrebi nu cumva o iei razna sau creatorii aia sant obsedati ?

Povestea incepe cu Alice o fetita care a avut un trecut oribil iar in prezent povestea incepe prin scaparea ei din mana unui om care o ''violeaza'' (...). Ea lesina si se trezeste in Sexland (regatul Wonderland), acolo se intalneste cu iepurele care este desigur a lovely girl timida (arata bine).
Alice impreuna cu fata iepure incearca sa ajunga la Queen of Hearts care este mai perversa. Si pana ce ajunge la regina se intalneste cu Chesshire, fata pisica (si ea arata bine).

Asa ca cele trei pleaca intr-o aventura de neiutata, care se intalneste cu copacul vorbitor care avea.... apoi cu albina uriasa si cu femeia-floare si asa mai departe.

Aceasta manga pentru adulti o recomand celor care au 18 ani, dar cum nimeni nu stie cati ani aveti o puteti gasi pe net.
Povestea nu pot spune ca e originala pentru ca nu e, dar pot spune ca are niste scene care te lasa cu gura cascata si iti trezeste fanteziile. Deci o recomand celor care vor sa se apuce de o alta sectiune de manga.

Asa ca miau miau.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri