Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Mysterious Girlfriend X

Information
Type: Manga
Volumes: 8
Chapters: 62
Status: Publishing
Published: Not available
Genres: Mystery, Ecchi, Romance, School, Seinen
Authors: Ueshiba, Riichi (Story & Art)
Serialization: Afternoon

Mysterious Girlfriend X ( Nazo no Kanojo X )este o serie manga scrisa si ilustrata de artistul Riichi Ueshiba.
De mult doream sa scriu articol despre acest manga. Mysterious Girlfriend X este o poveste care am aflat de pe un forum spunand ca e scarboasa, ceea ce mi-a atras atentia, dar nu a fost ceea ce credeam eu.

Povestea este excelenta si originala si sincer sa fiu, in fiecare zi asteptam urmatorul capitol.

"Nazo no Kanojo X" este povestea despre un elev de liceu Tsubaki Akira si colega sa sau mai bine zis prietena sa ciudata Urabe Mikoto. Impreuna incep o poveste de dragoste neobisnuita, dupa ce Tsubaki devine dependent de saliva ei (WTF!).

In manga incepe cu Urabe Mikoto care a fost transferata in scoala lui Tsubaki. Ea a fost asezata langa depedentul de saliva - Tsubaki Akira - fiind si desemnat ghidul ei prin scoala.

Tsubaki si restul clasei afla ca Urabe este o fata neobisnuita (si eu am crezut la inceput) si mai zic ciudata pentru ca poarta la chiloti o foarfeca (stie sa o manuiasca). Ea nu incearca sa devina sociabila cu colegii, deoarece nu-i pasa, iar la ore in loc sa fie atenta, ea doarme.

Dupa scoala cand toti elevii se duc acasa, Tsubaki se intoarce pentru as lua ghiozdanul, dar in clasa constata ca Urabe inca doarme. Asa ca o trezeste, pe langa faptul ca sforaia iar din gura ii curgea saliva.

Dupa plecarea ei din clasa, colegul Tsubaki observa ca pe banca se afla "drool", si va dati seama ce urmeaza - gusta !!!! (WTF?). Ce copil pervers, oricum din aceea clipa incepe povestea dragostei ciudate.Apoi in acea noapte, Tsubaki are un vis foarte ciudata (va dati seama) despre el insusi si Urabe. Dupaia, cateva zile mai tarziu, el cade bolnav si se prabuseste la scoala, iar dupa cinci zile mai tarziu are febra si alte chesti. Noroc cu Urabe care va face o vizita.
In vizita la Tsubaki , Urabe il inteaba daca nu cumva a gustat saliva lasata de ea. Va dati seama ce complicatie si reactie ar trebui sa apara, dar pana la urma recunoaste. Asa ca in fiecare zi dupa scoala, el primeste doping-ul de saliva deoarece are nevoie (pana ce devine depedent).
Am uitat sa precizez ca grafica este OK, plus in poveste se intampla multe chesti: apare vechea prietena, o fata care seamana cu Urabe....pe scurt aveti ce sa invatati din aceasta manga.

Deci pana acum Mysterious Girlfriend X este o manga foarte amuzanta, romantica si o recomand fetelor si baietilor sau poate cuplurilor care doresc sa faca si ei asa ceva .

Asa ca miau miau...

Un comentariu:

  1. Salutare lume !
    Doresc sa va reamintesc, ca pe 8 aprilie, a aparut primul episod anime din Nazo no Kanojo X ,cunoscut cu subnumele de Mysterious Girlfriend X.
    Il gasiti pe net

    RăspundețiȘtergere

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri