Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Doubt

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 20
Status: Finished
Published: Dec 27, 2007 to Feb 12, 2009
Genres: Mystery, Shounen, Psychological
Authors: Tonogai, Yoshiki (Story & Art)
Serialization: Shounen Gangan

In prinmul rand vreau sa va spun ca Rabbit Doubt esteun joc japonez. In acest joc este vorba despre o colonie de iepuri se afla un lup deghizat in iepure (este ales aleator). La fiecare runda lupul ucide un iepure, grupul trebuie sa descoepere si sa omoare care dintre iepuri este lupul. (lupul deghizat in oaie)

Asa este si manga Doubt unde povestea se invarte in jurul acestui joc fictiv. Povestea incepe cu un grup de 5 persoane Yu Aikawa, Eiji Hoshi, Haruka Akechi, Rei Hazama, Mitsuki Hōyama care se inscriu in acest joc. Chestia este ca ei cred ca este un joc fictiv, iar prin trezirea lor intr-un spital parasit isi dau seama ca jocul este real.

Pe corpul fiecaruia se gasesc cate un cod de bare care deschid cate o usa, iar lupul are deghizat in iepurea are codul de bare care deschide ultima usa.

Oricum in poveste fiecare personaj are cate un secret ceea ce ii face suspecti.

Incep prin a spune ca Eiji este sapanzurat, iar grupul il suspecteaza pe Haruka, dupaia cand Yu gaseste capul taiat a lui Haruka intr-o masca grupul crede ca Hijeme este lupul. Yu apoi consta ca Mitsuki a fost spanzurata ceea ce Hajime o suspecteaza pe Yu iar Yu pe Hajime (acuzare reciproca).
Dupa un final si cioparteli Hijime isi da seama cine este dar este injunghiat in spate de ..... . .... explica ca doreste sa-i pedepseaca pe toti mincinosii, pentru a se razbuna.

Povestea din manga nu este originala pentru ca exista si alte seri care au asemea jocuri cu cioparteli.
Ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca te face sa-ti imaginezi ca te afli in acel joc. Imaginati-va ca va treziti intr-o cladire parasita cu usile inchise impreuna cu un diversi oameni.
Ce reactii puteti avea ?

Deci Doubt este o manga excelenta si o recomand celor care cred ca "orice zboara se mananca "

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri