Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Bitter Virgin

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 32
Status: Finished
Published: 2006 to 2007
Genres: Drama, Romance
Authors: Kusunoki, Kei (Story & Art)
Serialization: Young Gangan

Bitter Virgin este una dintre manga pe care am simtit-o, ma refer la continutul condimentului secret, adica creatorul adaugat suflet in creatia sa. Pur si simplu te atrage si pot spune, ca poti invata ceva din aceasta manga.
Bitter Virgin vorbeste chiar despre "bitter virgin" si incepe cu povestea unui elev de liceu Daisuke Suwa si colega Aikawa Hinako, care impreuna vor incepe o relatie foarte interesanta cu peripeti.

Cum se zice "Dragoste la prima vedere" asa pateste si Daisuke, care pe parcurs va afla secretul despre Hinako.
Daisuke este un elev normal si chipes, deci fetelor, arata bestial si daca as fi fost o fata m-as fi indragostit de el....Pe scurt este personajul pricipal si se caracterizeaza prin comportamentul lui linistit.

Aikawa Hinako este personajul feminin principal si se caracterizeaza prin timiditate si frumusetea ei. Daca ar fi una la fel ca ea , poate as fi agatato. Secretul ei aflat de Daisuke printr-o greseala, adica s-a dat drept preot, ceea ce va duce o povara pe tot parcursul povestii.
Aikawa Hinako a fost violata chiar de propriul ei tatal vitreg, de doua ori, ramand de doua ori insarcinata si va dati seama la varsta de 16 ani nu e usor. Prima data a facut avort, iar a doua oara a nascut - unde i-a fost luat copilul.
Si de atunci ea ii este frica de barbati in afara de Daisuke, pe care il considera un om de incredere.

La inceputul povestii mi-sa parut ca este comedie, dar cu cat se dezvolta manga incepe sa devina drama romantica. Pe parcurul povestii o sa vedeti pe Kazuki Ibuse, o fata foarte tupeista care incearca sa-l faca pe Daisuke prietenul ei "Dragoste cu sila nu merge..."

Daca tot vorbesc despre personaje o sa incep prin a continua, asa ca in manga o mai vedem si pe Yamamoto Yuzu o persoana buna, un fel de vecina sau mai bine zis o "sora", stiti voi prieteni/ne care le cosideram mai mult decat un prieten/a. Ea este din aceasi clasa cu Daisuke si se cunosc de mici. Chiar as putea spune au dormit impreuna (cand erau mici). Yamamoto il iubeste pe Daisuke dar incearca sa-i arate prin prietenie, dar pana la urma renunta.
O alta persoana care o sa-si faca aparitia este ....Suwa Izumi, sora adevarata a lui Daisuke, care a plecat sa studieze si sa intors cu burta mare, adica gravida, unde ma-sa va fi nervoasa, dar pot spune ca Izume o intelege pe Hinako. Nu mai vorbesc ca o sa aibe o tragedie...

Tot prin poveste veti gasi un citat care suna asa :

Too all the angel mothers
Mothers who have had therir baby die in the womb before being born are called angel mothers. I don't think there are any words to comfort these grief striken mothers. But, hawever short a time it may have been, plese do ot forget about the lefe that once lived within you. After crying you will feel a littler better.
You are mothers who are the pride of the angels.

(o sa gasiti si o imagine)

Grafica e destul de buna si se poate intelege foarte ok. Povestea e foarte interesanta si foarte frumoasa dar cu intamplari .... asa ca o recomand fetelor care au patit aceeasi intamplare ca Hinako, baietilor care se tot gadesc la sex, inca odata fetelor care vor sa vada si cum gandeste un baiat bun . Si ca sa nu se supere baietii, le spun sa citeasca aceasta manga, ca poate, vor invata ceva.
Deci, ceea ce vreau sa spun este ca o sa faceti parte din personaje si o sa aveti diferite stari sentimentale...

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri