Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

I am a Piano

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Not available
Genres: Drama, Romance, Shoujo, Slice of Life
Authors: Nakamura, Asumiko (Story & Art)
Serialization: None

Aceasta manga scurta are o poveste frumusica, care urmareste antropomorfia vieti unui pian. Chestia este ca autorul a caracterizat pianul intr-un om normal, deci pe scurt pianul este ca o fiinta vie.

Povestea incepe cu aparitia Pianului intr-un loc confuz. Ea este schitata ca o persoana feminina de varsta unui copi, ceea ce ne spune ca este inocenta.
Dupa izbucnirea unui razboi, Pianul a fost angazata la un bar, unde a intalnit un baiat care ii placea sa cante bine nocturne, mai ales OP9 NO2. Acel baiat dorea sa devina profesor de pian, dar se pare ca dupa o perioada nu sa mai intors dupa front.
Asa ca Pianul a ramas doar cu ofiterul, care ii placea sa cante jazz si mai ales "Valsul de ramas bun".

Dupa terminarea razboiului, armata a parasit orasul, iar ofiterul si-a deschis un bar cu muzica jazz. Ofiterul devenise barmanul, iar Pianul canta orice solicita oamenii. Dupa plecarea ofiterului, din cauza ca tatal lui era foarte bolnav, Pianul a ajuns la o scoala.

Ea ajunge pana la urma la o sala de concerte, unde intalneste un baiat sau mai bine spus un pianist care ii placea sa intrepreteze "Istetul polonez" OP22.
In final Pianul a parasit orasul, ajungand intr-un loc indepartat, intr-un conac, unde intalneste un barbat care canta "Istetul polonez" dar mai bine decat atuncea.

Deci povestea este frumoasa, grafica excelenta dar pacat ca e un 'one shot'. Asa ca o recomand celor care devin cantareti si celor care construiesc si apoi demoleaza.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri