Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Akuma na Eros

Information
Type: Manga
Volumes: 4
Chapters: 17
Status: Finished
Published: Apr 26, 2001 to Mar 26, 2002
Genres: Mystery, Drama, Ecchi, Fantasy, Romance, Shoujo
Authors: Shinjou, Mayu (Story & Art)
Serialization: Shoujo Comic

Mayu Shinjo ramane la carma "Amici" cu una dintre operele sale cea mai iubita si ceruta: VIRGIN CRISIS - AKUMA NA EROS, un nou titlu plin de senzualitate si umor!
Cartile de magie pot fi periculoase: acest lucru il stie bine si Miu, protagonista, care, pentru al cuceri pe Shion, baiatul pe care il iubeste, idolul tuturor fetelor din scoala, nu ezita sa o foloseasca pentru a face o vraja de iubire pe baiat. Dar fara sa stie, fata sfarseste prin a invoca un demon care, pe neasteptate, se ofera sa-i dea o mana de ajutor in schimbul verginitatii ei...Miu este la ananghie, adica pe scurt accepta.

Miu Sakurai varsta de 15 ani, este o fata draguta neastamparata, care din punctul meu de vedere nu stie ce vrea. Adica 'pisi' (da stiu !) in loc sa astepti tu sa te cucereasca, tu mai si trisezi, folosind magia.
Si cum se stie in zilele noastre nu orice magie e buna, asa ca Miu evoca un inger al iadului intitulat Satan.

Pe langa personajele Satana si Miu, mai apare si arhanghelul Mihai (Michail) si povestea se va complica.
Ca sa fac o mica prezentare a acestui manga, in volumul patru, povestea Satanic Honey, o sa gasiti pe Malphas care traieste pe Pamant ca Tsubasa, intalneste o fata tanara pe nume Manami, care este obsedata dupa niste ciori. Ea are doua secrete, care va transforma motivele lui Tsubasa.

Tot in volumul patru, povestea Satanic Cohabitation, unde aventurile lui Miu si Satana continua. Baal este personajul care isi doreste locul Satanei, ca Lord of Hell - iar in romana ar suna Domnul Iadului (ciudat !!). Si pentru a ajunde Lord of Hell, o rapeste pe Miu pentru al momii pe Satana ca pe un peste dupa mancare.

Oricum grafica acestui manga este asa si asa, adica nu prea se intelege, sau poate o fi si din cauza scanari prost facuta. Si ca sa nu uit, unii oameni spun ca aceasta manga trebuie bagat in sectiunea "mature" (+18), fapt pentru care, spun ei, contine 'intense violence, blood/gore, sexual content and/or strong language'. Ceea ce eu nu am gasit asa ceva (cred !), doar niste expresi normale (doar traim in Romania)
Asa ca o recomand persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16-18 ani care folosesc magia pentru a atrage o persoana. Sfatul meu este; pentru fetele frumoase, nu folositi magia pentru a face un baiat sa va iubeasca, pentru ca nu se stie pe cine invocati; iar persoanelor urate le spun ca baieti si fetele frumose le plac persoanele urate , din cauza ca s-au saturat de smecheri/e.
Asa ca miau miau...

0 comentarii:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri