Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

The Bride of the Water God

Information
Type: Manhwa
Volumes: 14
Chapters: 10
Status: Publishing
Published: Oct 17, 2007 to ?
Genres: Drama, Fantasy, Romance, Shoujo
Authors: Yoon, Mi-Kyung (Story & Art)
Serialization: Wink

Trebuie sa stiti, inainte de a incepe lectura, ca exista doua lucruri despre "Mireasa Zeului de Apa" ; in primul rand, este o opera de arta foarte frumoasa si in al doilea rand, povestea este confunza, care nu poate fi explicat, avand in vedere ceea ce stim despre caractere. Iar in caz ca vei ezita sa spui " Oh WTF !" sau "OMG, nu are nici un sens" , sa sti ca nu esti singurul.

Povestea incepe cu un sacrificiu uman, intr-un sat afectat de seceta, iar batranii satucului se aduna ca sa-l linisteasca pe Habaek - zeul apei. Aici o veti gasi pe Soah, o fata frumoasa, care va fi sacrificata pentru a salva satucul din seceta.
Batrani o pun pe o barca 'plutitoare', dar degeaba pluteste pentru ca o sa se scufunde. Asa ca o pun in barca si o trimit la moarte, dar va fi salvata chiar de Habaek (ai inteles ?). Sa repeteam, cum plutea tanara noastra domnita, isi face aparitia un monstru din apa si cat pe ce sa o pape, dar din 3 secunde vine 'haiducul' nostru zeu si o salveaza (acum ai inteles !).

Asa ca problemele o vor urmari, iar Soah se va confrunta cu o problema suparatoare. Nu la mult timp dupa instalarea ei in palatul lui Habaek, isi va face aparitia un barbat chipes numit Mui, care o va vizita.

Cu toate acestea, opera de arta a lui Yun nu este lipsita de probleme. Mai multe dintre personaje de sex masculin sant imposibile de distins una fata de alta. Un exemplu ar fi, Hoo-ye si doctorul Tae-eul-jin-in, sant deferentiate doar ca doctorul poarta ochelari, in timp ce zeul focului Ju-Dong (e mai elegant) si Mui (haine mai lungi) , poarta aceleasi asemanari.

Si totusi...
Este imposibil sa neg ca "Mireasa lui Zeului de apa" nu are o povestea fantastica, pentru ca este un basm foarte tare sau mai bine zis "NO COMENT". Manga "The Bride of the Water God" poate fi statica si confunza - halucinanta, daca nu esti intr-o stare ciudata. Si sincer sa fiu ar putea lua locul facute de fratii Grimm.

Recomandarea nu tine cont de varsta, asa ca o recomand celor care doresc sa citeasca o manga koreana tare.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri