Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Hourou Musuko

Information
Type: Manga
Volumes: 11 ?
Chapters: Unknown
Status: Publishing
Published: 2003 to ?
Genres: Drama, School, Gender Bender
Authors: Shimura, Takako (Story & Art)
Serialization: Comic Beam

Shimura, autoarea seriei manga Aoi Hana si a adaptarii sale anime Sweet Blue Flowers, a publicat manga Wandering Son sau Hourou Musuko in revista Monthly Comic Beam din 2002, iar in martie 2010 a fost lansat al zecelea volum.

Povestea din manga este putin complicata, fiind vorba despre un baiat pe nume Shuichi Nitori care doreste sa devina fata (ciudat !), iar colega sau mai bine zis prietena lui pe nume Yoshino Takatsuki, doreste sa devina baiat (dinou ciudat !). Deci pana acum este vorba despre schimbarea de personaje sau se refera la aspectul transsexual - identitatea de gen si inceputul pubertatii.
In Hourou Musuko sau in romana "Fiul ratacitor" povestea incepe cu personajul nostru principal, care este confundat cu sora lui, eeeee de aici incepe dorinta de feminizare.
Asa ca cei doi au secrete care nu pot fi spuse nimanui si cea mai mare chestie este atunci cand Shuichi nu intelege efectul de menstruatie.

Ciudat este faptul, ca autoarea spune, ca initial a dorit sa scrie o poveste despre o fata care doreste sa devina un baiat, dar ii vine ideea ca daca ar scrie si despre un baiat care doreste sa fie fata. Asa ca, eseul adevenit mai dezvoltat si pot spune ca este real si se poate intalnii si in viata reala.

Desenul este bun si se intelege bine, are si un pic umor si o recomand tuturor mai ales celor care sant transsexuali.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri