Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Train Man - Densha Otoko

Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 27
Status: Finished
Published: Oct 10, 2006 to Feb 13, 2007
Genres: Romance, Slice of Life
Authors: Nakano, Hitori (Story), Hara, Hidenori (Art)
Serialization: None

O manga romantica, unde se poate intampla si in viata reala. Manga incepe cu povestea lui Densha sau sai zicem TrainMan, care o sa faca pe eroul.
Cred ca nu ati inteles nimic ! Pai sa incepem prin a spune ca atat manga cat si anime-ul a a vut un succes extraordinar, plus din cate m-am documentat cica exista si un film (real action).
Combinarea perfecta a acestui manga este un "noob" fara speranta, o femeie frumoasa si o conexiune rapida pe internet poate face o aventura de neiutat in trenul romantic expres.
Povestea incepe cu noobul nostru, TrainMan care posteaza intr-o sectiune al unui forum/chat ca, a vazut o tanara frumoasa in trenul in care calatorea el. Dupa cum stiti, pe forum intalnim tot felul de opinii.
Asa ca intr-o zi cand calatorea omul nostru cu trenul, el vede pe fata cea frumoasa, pana cand ceva se va intampla. Un om rau isi face aparitia, luadu-se de calatori. Densha isi face curaj, se da "de trei ori peste cap" si cu un tupeu ii raspunde...

Si de aici dragostea incepe sa infloreasca, prin primirea in cateva zile un pachet de la femeia salvata (cea frumoasa), un set scump de cesti si farfuri facute de Hermes - companie franceza de bunuri de lux. Buimac omul, apeleaza la forum si incearca sa caute niste opinii. Asa ca sfaturile vor fi foarte intresante (suno, suna, suna, suna). In urma sfaturilor si sugestiilor primite de la prietenii de pe net, el va incerca sa o contacteze printr-un apel, prima data ii va raspunde robotul iar a doua oara...(TANANANA).

In manga o sa vedeti figurile celor de pe net si o sa vi se para ceva real, adica in acele personaje poate o sa va idetificati si voi.
Grafica acestui manga nu e cine stie ce, este un model vechi, atragand mai mult spre comedie decat romantism.

Asa sa continuam povestea ! Dupa ce TrainMan ii da telefon si comunica cu ea ...apoi dupa o scurta pauza in care fata frumoasa ii va spune ca se duce sa faca baie..., iar cei de pe net vor fi cu ochii pe monitor.

Inainte de a face recomandare, vreau sa va anunt ca manga Train Man o sa gasiti si novel, one-shout, dar povestea este aceasi. Asa ca facem recomandarea baietilor care vor sa cucereasca o fata din metrou sau din tren. Si celor care sant pe mess.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri