Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Sonezaki Shinjuu

Information
Type: One Shot
Volumes: 1
Chapters: 1
Status: Finished
Published: Jul 4, 2008
Genres: Drama, Ecchi, Historical, Romance
Authors: Kawashita, Mizuki (Story & Art)
Serialization: Jump Square

Incepem prin a spune povestea despre Toku care este indragostit de Ohatsu, o prietena foarte frumoasa din copilarie, care a fost vanduta la un bordel. Scopul lui Toku este de ai cumpara libertatea si sa se casatoreasca cu ea, dar in poveste o sa vedeti mai multe obstacole.

Oneshot-ul Sonezaki Shinjuu si manga Mademoiselle Butterfly se aseamana la poveste dar unul urmareste mai mult echhi iar cealalta drama.

Numele Sonezaki Shinjuu se cam traduce Dragoste Sinucigasa si are trei scene; Prima scena fiind vorba despre Toku si Ohatsu care sant indragostiti. A treia scena bate spre recuperarea unor bani si locul de munca, gasind si scena unde ei se gandesc ca intr-o z,i vor fi impreuna - adica planul mortii.
Si scena finala este dialogul lung si poetic intre cei doi iubiti in care naratorul injecteaza comentariu lamentabil. Plus, este scena finala unde Toku va fugi impreuna cu Ohatsu, si aici o sa vedem disparitia lor sinucigasa dar nu mortala.

Daca as da cu parerea, pot spune ca povestea este frumoasa dar foarte cunoscuta in Japonia medievala. Grafica este buna si foarte bine detaliata.
Recomandarea este pentru cei care se considera Romeo si Julieta.

Asa ca miau miau ...

0 comentarii:

Miauti's Manga List

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri

Copyright © 2007-2019 Manga Miauti Home Despre Miauti Miauti RSS