Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Scrapped Princess

Information
Type: Manga
Volumes: 3
Chapters: 16
Status: Finished
Published: Mar 2002 to Oct 2005
Genres: Comedy, Drama, Fantasy
Authors: Sakaki, Ichiro (Story & Art)
Serialization: Dragon Magazine

Hmmmm, nici nu prea am chef de discutat despre acest manga , cred ca deja il stiti (versiunea anime) .
Pai in primul rand vreau sa va spun ca din sursele mele, ca romanul Scrapped Princess are o nota mai mare decat versiunea manga - e mai interesanta.

Nuvela este serializatade Ichiri Sakaki si ilustrata de Yukinobu Asami. Atmosfera are o tenta melancolica, iar comportamentul bucuros a personajelor fiind superficial.

Povestea se discerne in jurul unei pustoaice de 15 ani care arata sexy, intitulata Pacifica Casull care este nascuta intr-o famile regala din regatul Leinwan, apoi abandonata din cauza ca era o geamana. - seamana cu Seonduk Yeo Wang (Secretele de la Palat). Doar ca in poveste este vorba despre un baiat si o fata, iar o profetie intitula 'The 5111th Grendel Prophecy' zice ca ea va distruge lumea in ziua in care va implini 16 ani.

Dupa moartea parintilor ei adoptivi, fratii ei devin protectorii si pe acolo ii numim pe spadasinul Shanon Casull si magicianul Raquel Casull.
Shanon si Raquel calatoresc cu ea, in marea parte a povestii, protejand-o de cei care se tem de profetie si care ii doresc moartea.

Cu cat povestea inainteaza, eroina isi face noi prieteni, iar viata pentru ea devine mai indragita, insa o tulbura ideea suferintei oamenilor din cauza ei .

Actiunea are loc undeva intr-un univers paralel intre anii 7000 si 7500 dar cu nivelul de evolutie integrandu-se in Evul Mediu.

Si ca sa intelegeti Geneza Razboi care este descris in anime si din cate imi amintesc si in nuvela - A avut loc acum 5000 de ani (TAICAaa) in urma cand omenirea era intr-un razboi strain cu o forma de viata extraterestra. Incercand sa elimine omenirea cat mai repede, extraterestrii contacteaza o femeie care ii tradeaza pe semenii sai pentru a-i salva pe cei dragi ei.
Aceasta tradare consta in faptul ca oamenirea a fost conservata intr-o lume inchisa cunoscuta ca Dust Bin. Nu se stie daca exista oameni din afara lumii inchise care au supravietuit Razboiului Genesis.

Asa va las pe voi sa decideti... si miau miau.

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri