Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Watashitachi no Shiawase na Jikan

Information
Type: Manga
Volumes: 1
Chapters: 8
Status: Finished
Published: 2007
Genres: Drama, Romance, Slice of Life, Seinen
Authors: Yumeka, Sumomo (Art)
Serialization: Comic Bunch

"Am ceva ce nu vreau sa pierd"
"Atat de mult, incat aceste sentimente teribile au crescut."

O adaptare dupa un roman coreean al scriitoarei Gong Ji-Young, manga o prezinta pe Juri, o pianista care a incercat de trei ori sa se sinucida si in acelasi timp invata o lectie despre speranta si credinta de la Yuu, un orfan care a ucis trei oameni, in incercarea de a-si recapata vointa de a trai.

Motivele care imi place aceasta manga sant mesajele sofisticate prezentate in poveste si cele patru personaje, care dezvolta dialogul.

Intr-o dimineata cu dureri de spate (batraneatea asta), cu ochii in ceata si cu fara chef de viata, am dat peste Watashitachi nu Shiawase na Jikan. Asa ca am decis sa rasfoiesc cu ajutorul soarecelui de birou aceasta manga uluitoare, in speranta sa de a gasi ceva scurt, dulce si dramatic.
La primele pagini din manga, am realizat ca e mult mai mult decat o simpla povestioara - adica ceva care tinde sa fie rara, dar cu o pofta de viata.

Chestia este ca cititorul este rapid introdus in mintea personajului Juri si avand aceeasi dorinta de a se senucida, dar din motive care nu sant dezvaluite pana la a doua jumatate. Ea este luata atunci de catre personajul ajutator - Monica, matusa ei.
Acolo, Juri il intalneste pe Yuu, criminal in serie, care este condamnat la moarte, deci viata lui atarna de un fir de ata.
Ambi protagonisti, Yuu si Juri se aseamana din cauza ca ambii au un trecut tragic.

Este o poveste heartwarming care nu numai ca dezvaluie trecutul personajelor, dar aduce de asemenea, contributia caracteristica din trecut pana in prezent si conflictele sant rezolvate reciproc.

Grafica sau arta este buna, iar paginile din manga ofera cititorului o idee concreta a ceea ce artistul este capabil sa faca. Caracterele sant elaborate extrem de curate si cu proportii incredibile de exacte (vei fi surprins cat de mult mangaka a pus suflet) Expresiile de pe fata lor, sant trasmise bine.

Personajele le am caracterizat cat de cat, exista doua personaje principale; Juri si Yuu, care sant foarte conjingatoare, credibile si doua personaje ajutatoare gardianul si Monica (calugarita).

Deci, este bine scrisa si o recomand detinutilr si celor care se sinucid / tentiva de sinucider. Si chiar daca nu va place are doar opt capitole mici.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri