Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Cat Paradise

Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 29
Status: Finished
Published: May 18, 2007 to Dec 19, 2008
Genres: Action, Magic, School, Supernatural, Seinen
Authors: Iwahara, Yuji (Story & Art)
Serialization: Champion RED

Cat Paradise (学园创世猫 Gakuen Sosei Nekoten) este o manga fantastica, scrisa si ilustrata de Yuji Iwahara. Aceasta a fost serializata in luna shonen manga magazine - Champion Red - din iunie 2006 pana in decembrie 2008.

Povestea descrie cariera unui elev de liceu, Yumi Hayakawa si pisaca ei, Kansuke (suna cunoscut numele asta) de la Academia Matabi, intrand intr-o lupta veche intre Consiliu Studentilor impotriva Kaen, un demon felina.

Chestia ciudata este aceasta lupta, care nu pare a fi o lupta pentru cucerire, ci mai mult o lupta pentru libertate. Adica demonii sant inchisi pe propietatea academiei si doresc libertate. Aici intra o problema, printesa (zeita) Kiri si demonul Kaen fac un pariu, care hotarasc soarta demoniilor de pe pamant; "Daca oamenii inving, demoni supravietuiesc iar daca demonii ii inving pe oameni, demonii nu vor mai exista." Oricum va fi redat in manga.

Deci povestea acestei manga incepe cu Yumi si pisica ei Kansuke, care tocmai au intrat in Academia Matabi, o scoala in care elevii au permisiunea sa aibe pisici de companie in camin. Sincer as vrea sa fiu si eu intr-o asfel de academie.
Totul merge destul de bine, cand FSSsssss apare un demon vulpe, iar personajul principal este tarat brusc intr-un razboi.
Acest razboi a inceput mult timp in urma, unde Kaen, felina demon a distrus regatul Futakago din motive necunoscute (deocamdata).
"Pai can God a creat lumea, a creat si niste Bestii Sacre, care avea rol de as proteja specia. Asa ca, dupa ce a fost facut Omul, care nu avea nici o putere magica, Bestiile Sacre avea scopul de a proteja pe om.
Omul sa imultit si isi dorea mult mai mult decat putea ducea, omorand celalte specii, asa ca unele din bestii sacre au dorit razbunare.
Dupa ce omul a inceput sa capete intelepciune, au ajuns sa cunoasca tainele magice si au inceput sa omoare bestiile sacre.
Kaen nu a dorit sa intre in conflit, asa ca a ramas ca observator, pana ce a fost prins si sigilat."

Din cauza ca Kaen se va intoarce peste 100 de ani, printesa a ales un grup select de studenti si pisicile lor, pentru a lupta impotriva demonilor, dandu-le puteri supranaturale.

As putea spune ca este o manga cu pisici, dar nu pare. De recomandat as recomanda celor care au pisici.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri