Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Pretty Cool

Information
Type: Manga, Doujin
Volumes: 1
Chapters: 9
Status: Finished
Published: 2009 to ?
Genres: +18 Hentai, School, Supernatural
Authors: Sengoku-kun (Story & Art)
Serialization: None

Ca de obicei, in fiecare luna ,fac un review cu o manga-hentai sau mai bine zis termenul oficial doujin/doujinshi. Asa ca luna aceeasta am ales acest manga, care se poate intampla si in viata reala .

Actiunea povesti se desfasoara in zilele noastre si incepe cu Kagami care se indragosteste de o colega draguta si frumoasa pe nume Minai Kana-san.
El o urmareste in fiecare zi, pana cand, intr-o dimineata, tanarul nostru Kagami, o vede in pielea goala (ce face dragostea dintr-un baiat). Prima data el crede ca viseaza, dar pe parcursul zilei, observa ca ceilalti colegi se comporta normal - sau ca nu o pot vedea goala.
O alta explicatie gasit de tanarul nostru ar mai fi... puteri supranaturale (cine nu ar vrea astfel de puteri- baietii ! ), dar isi pune intrebarea de ce o vede numai pe ea dezbracata ?

Asa ca Kagami decide ca trebuie sa rezolve acest mister, indiferent de consecinte (cred ca este o sarbatoare pentru ochii lui Kagami)

La fiecare gest pe care o provoaca Minai - ca de exemplu caderea pixului - Kagami incepe sa aibe un vis frumos, plus o priveliste nemaivazuta.
Desigur fiecare fantezie are un risc, asa ca dupa faza cu pixul, Kagami cade dupa scari, ajungand astfel la infirmerie.
Acolo domnisorul nostru, ii cere lui Minai, sai atinga unul dintre sani. Permisiune primita, pana cand sare in bratele lui si de aici vine primul sarut pana la primul contact (sex).
Sa nu credeti ca in acest manga veti gasii numai hentai (e hentai 98%), pentru ca mai implica si o poveste la mijloc.
Asa ca dupa partida, ei devin un cuplu destul de bunicel, pana cand Kagami incepe sa-i vada ciorapii, imbracamintea lui Minai, dovada ca ceva se intampla.
Sfarsitul sau nu mai stiu in ce capitol Minai incepe sal vada pe Kagami ''gol pusca".

Grafica plus scenele sant ok si explicite, aratand modul aluzie in care se reflecta atractie femei. Ma face sa ma intreb daca acest lucru este o evolutie a stilului artistului sau doar o schimbare deliberata. In orice caz, vad mai mult dela aceasta serie, asfel o recomand celor care doresc un ajutor in fantezie sau tinerilor cupluri.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Aboneaza-te la Miauti Grup

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri