Call Our Miauti-Free Number: 072-800-xxxx

Jisatsutou - Suicide Island

Information
Type: Manga
Volumes: 5
Chapters: 50
Status: Publishing
Published: 2008 to ?
Genres: Mystery, Psychological, Seinen
Authors: Mori, Kouji (Story & Art)
Serialization: Young Animal

Incepem prin a spune ca cea mai mare problema este ca acest manga e on-going, indiferent ca povestea este putin interesanta, dar unica.

Oricum e tare povestea ! asa ca povestea incepe prin tratarea unui pacient, care a incercat sa se sinucida. Iar tratarea pacientiilor sinucigasi, necesita o multime de bani si resurse.
Cu un bugetul redus si o argumentare ceea ce priveste persoana sinucigasa, medicul ii va cere pacientului doua posibilitati: daca doreste sa mai vrea sa traiasca sau nu. Daca raspunsul sinucigasului este NU , guvernul ii va respecta dorinta, cu toate ca guvernul nu ucide dar, pur si simplu le da posibilitatea. ( inteles ?)

Ai sa mai dezvolt putin povestea sau sa dau un alt aspect. Povestea este scurta, dar unica, despre modul in care guvernul Japoniei decide sa nu mai piarda banii pe oamenii care incearca sa se sinucida ci doar sa-i duca pe o insula unde pot face ce vor (sinucid). Chestia este ca exista o singura conditie pentru persoanele sinucigase, adica ;
-nu au voie sa se intoarca inapoi in Japonia,
-plus in Japonia toate documentele lor au fost distruse si pot fi considerati teroristi.Asa ca pacientul nostru principal, impreuna cu alti sinucigasi se trezesc pe insula. Unii se vor sinucide, iar altii incearca sa traiasca si sa supravietuiaca pe insula, cautand raspunsul intrebari "De ce ?"
Am uitat sa precizez ca pe insula se gasesc si cadavrele putrezite ale altor sinucigasi care au venit inantea lor.

Grafica acestui manga se potriveste de minune.

Personajele sant greu de precizat ce vor face in continuare. De exemplu, un tip incepe sa arate semne de speranta si poate chiar se pare ca el vrea sa traiasca in acel moment, dar sfarseste prin a se sinucide in ziua urmatoare.
Oricum personajele principale incearca sa-si dea seama, de ce se afla acolo si daca doresc cu adevarat sa moara acum cand au o noua speranta si poate un pic de fericire.

Asa ca recomandarea o fac pentru sinucigasi, dar cred ca nu inteleg asa repede despre ce este vorba, doar daca aceasta manga ar fi fost mai lunga sau sa apara urmatoarele volume.

Asa ca miau miau...

0 comments:

Contacteaza-l pe Miauti !

Nume

E-mail *

Mesaj *

Parteneri